آموزش تولید محتوا برای سایتهای اینترنتی

بعد از ایجاد انگیزه برای نوشتن مطالب جدید، اولین چیزی که سوال میشه اینکه حالا این محتوای جدید را چطور ایجاد کنیم؟

الان تو اکثر سایت ها روال بر اینکه یک سایت بزرگ ( یا چند تا سایت ) پیدا میکنند و شروع می کنند به کپی کردن مطالب از روی اونها. حالا یکسری سایت ها زحمت میکشن و یکسری تغییرات تو محتوا و یا عنوان ایجاد میکنند، ولی یکسری عینا همونو قرار میدن. که خوب همونطور که در گذشته گفتیم گوگل از زمان اعلام الگوریتم پاندا با این قضیه داره برخورد میکنه. البته قبول دارم که یکسری از سایت ها با این که کپی میکنند هنوز توسط گوگل شناسایی نشدن، ولی خوب اکثر این سایتها جایگاه خوبی تو گوگل ندارند.

حالا میخوام چند تا روش را در موردش صحبت کنم که به کمک اونها میتونید به راحتی برای سایت خودتون مطالب جدید ایجاد بکنید:

۱٫ روش اول به کار همه نوع سایتی میاد و بهترین روش هم هست. در این روش شما یک سایت به زبان دیگری بجز زبان سایتتون انتخاب میکنید. یعنی برای ما سایت های فارسی زبان، سایتهایی بجز فارسی انتخاب بشه، که خوب اکثرا انگلیسی هستند و مطالب اونها ترجمه بشه و در سایت منتشر بشه. سختی این روش اینکه لازمه شما به زبان انگلیسی مسلط باشید ولی خوب محاسن اون هم اینکه اولا فقط یک سایت یا مقاله باید خونده بشه و دوما مطالبتون مطلقا دست اول هستند.

البته اگه موضوع سایتتون چیزی مثل عکس، کلیپ و این نوع موارد باشه نیازی به ترجمه آنچنانی نیست و نهایتا در حد یک عنوان هست و فقط زحمت دانلود و آپلود اون بر دوش شماست تا بتونید یک محتوای جدید برای سایتتون ایجاد کنید.

۲٫ روش دوم به درد سایت هایی میخوره که مقاله مینویسن (یعنی سایتهایی با موضوع عکس و کلیپ و .. نه!). تو این نوع سایت ها برای تولید محتوای جدید میشه چند مقاله را از چند سایت در کنار هم گذاشت، مطالعه کرد و نکات مهم و جالب هر کدوم را استخراج کرد و در قالب یک مقاله جدید منتشر نمود. در این روش نیازی نیست مقاله یا سایت مرجعتون به زبان دیگه ای باشه و فقط کافیه چند سایت قوی مرتبط با موضوع پیدا کنید و مقاله جدید را از مقالات اونها استخراج کنید.

۳٫ یک روش سومی هم هست که ترکیب ۲ روش بالاست و خوب میشه گفت بهترین نوع محسوب میشه. یعنی چند مقاله و یا سایت انگلیسی را در کنار هم بزاریم و از اونها یک مقاله فارسی خوب و جدید استخراج کنیم.

نکته ۱٫ فقط نوشتن مقاله جدید مهم نیست. مقاله نوشته شده باید جذاب و به درد بخور هم باشه. یعنی در کل کاربر بخواد اون را. یعنی نشینید کلی وقت بزارید و با هر روشی یک مقاله بنویسید و بعد اصلا کسی دنبال اون نباشه. سعی کنید همیشه در مورد موضوعات روز و یا حتی موضوعاتی که در آینده نزدیک جستجو میشه بنویسید.

نکته ۲٫ فراموش نکنید که content is the King پس بیشتر از اینها باید براش وقت گذاشته بشه!

===============================

درباره‌ی

همچنین ببینید

معرفی سرویس های مفید گوگل

وقتی صحبت از سرویس‌های گوگل می‌شود، اولین نکته‌ای که توجه‌مان را مورد این ابزارها جلب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو