آموزش استیک مرغ اسپایسی

کلا استیک جات مورد استقبال همه هست ، این استیک رو از مجله هنر آش.پزی درست کردم هم خیلی آسونه هم خیلی خوشمزه و هم سریعه و مقوی که واسه ماه رمضان و افطاری گزینه ی خوبیه

مواد لازم:

  1. سینه ی مرغ      ۲ عدد
  2. ماست ترش       ۲ قاشق
  3. روغن زیتون       ۱٫۵ قاشق
  4. آبلیمو               ۲ قاشق
  5. پیاز متوسط        ۱ عدد
  6. زیره                  مقداری
  7. شوید               ۱ قاشق
  8. رنده ی جوز هندی و فلفل سیاه و نمک و روغن سرخ کردنی

اول مرغ رو برش میدیم تقریبا به ضخامت ۱ سانت، اگه معمولی باشه اندازه ی سینه ی مرغ ۳ قسمت میشه.

ماست ، روغن زیتون ، آبلیمو ، پیاز خلال شده ، زیره ، رنده ی جوز هندی ، شوید و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و مرغ رو توی این مواد مارینه میذاریم ۳ ساعت توی یخچال استراحت کنه.

کمی روغن سرخ کردنی در تابه ریخته تا داغ بشه بعد یک تکه مرغ که فقط پیازهاشو برداشتین ( ادویه و موادش بمونه ) بذارین توی روغن و درب تابه رو چند لحظه بذارین تا روغن بیرون نپاچه.

حرارت رو خیلی کم نکنین تا استیک سفت نشه ، تقریبا ۴ دقیقه طول میکشه تا آماده بشه اما هر دقیقه یکبار برش گردونین تا یکدست سرخ بشه.

 برای دورچین غذا :

سیب زمینی سرخ شده:

سیب زمینی رو چندبار چنگال زده و میذاریم توی ماکروویو تا بپزه بعد از پخت توی فویل پیچیده تا راحت پوستش کنده بشه بعد پوست گرفته و خورد کرده ، نمک و فلفل و کمی روغن کانولا زده و در ظرف میچینیم و میذاریم گریل بشه.

موز سرخ شده:

موز رو حلقه کرده و توی کمی کره تفت میدیم طعم خیلی خوبی پیدا میکنه و دورچین خوش طعمیه.

سس گوجه:

گوجه فرنگی رو پوست گرفته و هسته هاشو بگیرین و پوره کنین و با ۱ قاشق چایخوری رب گوجه مخلوط کرده با کمی روغن باقی مانده روی حرارت بذارین ، ۲ قاشق آبلیموی تازه  و نمک و فلفل بریزین و بذارین چند دقیقه روی حرارت تا غلیظ بشه.

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو