آموزش ساخت آنزیم میوه ای برای پا

این آنزیم یک آنتی اکسیدان طبیعی است که می تواند به شما برای آرامش بخشیدن و لطافت بخشیدن به پاهایتان کمک کند .

گام ۱ :

میوه را پوست بکنید و برش بزنید . در میوه های تخمیر شده آنزیم بیشتری وجود دارد اما ممکن است کمی بد بو و کثیف باشد . اگر میوه ی تخمیر شده برای شما مشکلی ندارد ، از آن استفاده کنید .

گام ۲ :

آنرا داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانیکه به یک مخلوط روان و یکدست برسید آن را بهم بزنید .

گام ۳ :

پوره  را داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید و با یک کفگیر چوبی تمام آنرا داخل ظرف کنید .

گام ۴ :

مقداری عسل و آب گرم را به آن اضافه کنید و با کفگیر به آرامی آنها را مخلوط نمایید . (از چند قاشق غذاخوری معادل ۱/۳ یا ¼ عسل به همراه مقداری آب استفاده کنید .میزان آب کاملا چشمی است . )

گام ۵ :

مقداری نمک را به آن اضافه کنید . هیچ اندازه ی دقیقی برای اینکار وجود ندارد . اما زیاد نریزید . اندازه بر اساس میزان دلخواه و مورد نیاز شماست .

گام ۶ :

روی یک صندلی بنشینید و پای خود را داخل مخلوط قرار دهید .

گام ۷ :

رلکس کنید .

منبع : wikihow

درباره‌ی

همچنین ببینید

چگونه در فصل گرما عرق کردن بدن را کنترل کنیم؟

با رسیدن فصل گرما یکی از اصلی ترین مشکلاتی که اکثر افراد با آن مواجه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو