سیرابیج یک شمالی با اصل و نسب ….
مواد لازم:
برگ سیر تازه نیم کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن یا کره به مقدار لازم
طرز تهیه: برگهای سیر را به صورت ریز خرد کرده در روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال هم می زنیم و داخل سیر می ریزیم ، ادویه جات را اضافه می کنیم و می گذاریم تا تخم مرغ کمی ببندد و با برگ سیر مخلوط می کنیم. چاشنی این غذای خوشمزه گیلانی
، ماهی دودی و ماست می باشد. با کته یا نان سرو میشود
برگ سیر تازه نیم کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن یا کره به مقدار لازم
طرز تهیه: برگهای سیر را به صورت ریز خرد کرده در روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال هم می زنیم و داخل سیر می ریزیم ، ادویه جات را اضافه می کنیم و می گذاریم تا تخم مرغ کمی ببندد و با برگ سیر مخلوط می کنیم. چاشنی این غذای خوشمزه گیلانی
، ماهی دودی و ماست می باشد. با کته یا نان سرو میشود