معمولا این شیرینی یا دسر در خارج از ایران برای جشن های هالووین و شکرگزاری تهیه می شود . روش پخت آن بسیار آسان می باشد در عین حال که بسیار خوشمزه و خوش طعم است .
مواد مورد نیاز :
۴ عدد تخم مرغ
یک عدد کدو تنبل ۴۵۰ گرمی پخته
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
½ قاشق چایخوری پودر میخک
۱ فنچان روغن
۲ فنجان آرد
½ قاشق چلیخوری نمک
۲ فنجان شکر
۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ قاشق چایخوری جوز هندی
مواد لازم جهت خامه ی روی دسر :
۲۵۵ گرم پنیر خامه ای
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره ی نرم شده
۲ فنجان پودر شکر
گام ۱ :
تمامی مواد اصلی را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید .
گام ۲ :
یک کاغذ پوستی مخصوص شیرینی پزی را بر روی یک کاسه قرار دهید و مواد را داخل آن ریخته و به صورت یکدست پخش کنید .
گام ۳ :
مواد را برای مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد داخل فر قرار دهید .
گام ۴ :
تا زمانیکه مخلوط داخل فر است ، خامه را آماده کنید . تمامی مواد ذکر شده در قسمت مواد مورد نیاز جهت تهیه ی خامه را کاملا با هم مخلوط کنید . در صورت لزوم و سفت بودن می توانید کمی شیر نیز به آن اضافه کنید .
گام ۵ :
بعد از اینکه کیک یا شیرینی مورد نظر را از فر خارج کردید و خنک شد . مخلوط خامه را به صورت یکنواخت روی سطح آن بمالید .
گام ۶ :
کیک را به تکه های کوچک برش دهید .