- مواد لازم
- گوشت راسته گوسفندی با استخوان ۶۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- آبلیمو ۳/۱ پیمانه
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- روغن زیتون نصف پیمانه
- کره ۴۰ گرم
- زغفران ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- طرز تهیه
گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.
شیشلیک واژهای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستورانهای خارجی پیدا میشود.