هیچ کس دوست ندارد یک قهوه ی مانده از قبل را گرم کند و دوباره بنوشد همه دوست دارند قهوه را تازه میل کنند . اگر شما گیاهانی در منزل ، باغ و یا حیاط خود دارید می توانید از قهوه به عنوان یک ماده ی مغذی برای آنها استفاده کنید و بدین صورت به نوعی قهوه ی مانده را بازیافت کرده اید . قهوه حاوی چند ماده ی مغذی است که گیاهان آنها را دوست دارند از جمله پتاسیم ، کلسیم ، نیتروژن ، فسفر و سایر مواد معدنی .
طبق تحقیقات انجام گرفته گیاهانی هستند که اسید پسندند این نوع گیاهان براحتی می توانند فرآورده های اسیدی را هضم کنند . آبیاری گیاهان با قهوه مایع اکثرا برای گیاهان خانگی مناسب است . بنابراین قبل از استفاده از این روش حتما باید تشخیص دهید که آیا آنها به این روش واکنش مثبت می دهند و برای اینکار مناسبند یا خیر . برخی از این قبیل گیاهان عبارتند از :
- گیاهان عنکبوتی
- گل سرخ
- ادریسی
- بنفشه ی آفریقایی
از روش آبیاری با قهوه برای گیاهان دیگر نیز می توانید استفاده کنید . استفاده از آبیاری با قهوه ی مایع برای رها شدن از شر آفت های موجود در زمین نیز مفید است . به عنوان مثال شما می توانید قهوه را با خاک یا کود ترکیب کنید . گیاهانی که می توان برای افزایش رشد آنها از این روش استفاده کرد عبارتند از :
- کاهو
- گیاه گلدانی گاردنیا
- آزالیا
- گیاه
- Hibiscus
فرایند استفاده :
گام ۱ :
قهوه را طبق روال همیشه دم کنید . غلظت قهوه ای که شما در نظر گرفته اید در تعیین میزان آبی که برای آبیاری باید از آن استفاده شود موثر است . پس تصمیم بگیرید .
گام ۲ :
از قهوه ی دم کرده ی دست نخورده که داخل قوری باقی مانده است استفاده کنید . قهوه باید خالص باشد ، از قهوه ای که با شکر یا هر گونه کرمی ترکیب شده هرگز استفاده نکنید .
گام ۳ :
قهوه را رقیق کنید . حدودا آب باید به میزان نصف فنجان ( ۱۲۰ میلی لیتر ) بیشتر از قهوه باشد ، این ترکیبی استاندارد است .
- به عنوان مثال اگر شما ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر ) قهوه ی مانده دارید آنرا باید با ۱ فنجان آب + نصف فنجان آب ترکیب کنید .
- مقدار آب می تواند بسته به نوع قهوه ی اصلی کمتر یا بیشتر باشد .
گام ۴ :
مایع قهوه را داخل یک آب پاش یا افشانه ی آب بریزید .
گام ۵ :
یک روز از هفته را برای آبیاری با این روش انتخاب کنید . قهوه می تواند بسیار اسیدی باشد بنابراین میزان استفاده از آن در مقایسه با روش آبیاری با آب باید بسیار کم باشد .
شروع به کار کنید و مقدار کمی از آن را روی گیاهان خود بپاشید . به یکباره میزان آنرا زیاد نکنید چرا که ممکن است گیاهان در قبال مصرف زیاد واکنش ضعیف تری نشان دهند . به مرور دوز مورد نیاز دست تان می آید .
منبع : wikihow