بادام دارچینی چیزی نیست که بتوان در برابرخوردن آن ممانعت کرد و از طرفی در بازار نیز قیمت بالایی دارد پس چه بهتر که خود در منزل آنرا تهیه نمایید .
- ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- ۲ قاشق غذاخوری دارچین
- سفیده ی تخم مرغ
- بادام
گام ۱ :
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد/ ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم کنید و کاغذ پوستی را روی سینی فر قرار دهید .
گام ۲ :
بادام ها را شسته و داخل آب قرار دهید .
گام ۳ :
شکر و دارچین را داخل یک کیسه ی کاغذی بریزید.
گام ۴ :
بادام های شسته شده یا خیسانده شده را با سفیده ی تخم مرغ بپوشانید . برای اینکار می توانید از قلموهای مخصوص شیرینی پزی نیز استفاده کنید .
گام ۵ :
بادام های وشانده شده با سفیده ی تخم مرغ را داخل کیسه ی کاغذی شکر و دارین بریزید و خوب آنرا تکان دهید .
گام ۶ :
بادام های پوشیده شده از شکر و دارچین را در یک لایه ی منظم روی سینی فر بریزید .
گام ۷ :
سینی را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید برای مدت ۲۰-۲۵ دقیقه داخل فر بماند .
گام ۸ :
بادام ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود .. سپس داخل ظروف در بسته نگهداری نمایید .