آموزش تهیه ی بادام دارچینی

بادام دارچینی چیزی نیست که بتوان در برابرخوردن آن ممانعت کرد و از طرفی در بازار نیز قیمت بالایی دارد پس چه بهتر که خود در منزل آنرا تهیه نمایید .

  • ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • ۲ قاشق غذاخوری دارچین
  • سفیده ی تخم مرغ
  • بادام

گام ۱ :

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد/ ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم کنید و کاغذ پوستی را روی سینی فر قرار دهید .

گام ۲ :

بادام ها را شسته و داخل آب قرار دهید .

گام ۳ :

شکر و دارچین را داخل یک کیسه ی کاغذی بریزید.

گام ۴ :

بادام های شسته شده یا خیسانده شده را با سفیده ی تخم مرغ  بپوشانید . برای اینکار می توانید از قلموهای مخصوص شیرینی پزی نیز استفاده کنید .

گام ۵ :

بادام های وشانده شده با سفیده ی تخم مرغ را داخل کیسه ی کاغذی شکر و دارین بریزید و خوب آنرا تکان دهید .

گام ۶ :

بادام های پوشیده شده از شکر و دارچین را در یک لایه ی منظم روی سینی فر بریزید .

گام ۷ :

سینی را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید برای مدت ۲۰-۲۵ دقیقه داخل فر بماند .

Image:Make Cinnamon Almonds Step 7.jpg

گام ۸ :

بادام ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود .. سپس داخل ظروف در بسته نگهداری نمایید .

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو