مواد لازم :
- شکلات خرد شده : ۱۱۵ گرم
- شیر : ۱۵۰ میلی لیتر
- خامه : ۳۰۰ میلی لیتر
- کشمش : ۵۰ گرم
- بیسکوییت خرد شده : ۳۰ گرم
- گردوی خرد شده : ۳۰ گرم
مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید. سپس بیسکوییت، کشمش و گردو را در آن بریزید و مخلوط کنید تا در تمام بستنی پراکنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد. حال بستنی آماده سرو است.
———————-