مواد لازم :
- آب پرتقال با پالپ : ۳ پیمانه
- شکر : به میزان لازم ( ۴ قاشق ریختم )
- رنده پوست پرتقال :۱/۳ قاشق چای خوری
- نارنگی : خیلی کوچیک و خیلی نازک برش خورده ۱ تا ۲ عدد
طرز تهیه :
شکر و آب پرتقال رو مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر آب شود. رنده پوست پرتقال را اضافه کرده ۱/۴ قالب بستنی رو آب پرتقال بریزید و بزارید داخل فریزر تا یخ ببندد.
سپس برشهای خیلی نازک نارنگی رو با کمک انگشت بچسبانید به دیواره های قالب و آب پرتقال بریزید و بگذارید داخل فریزر تا یخ ببندد.
—————————–