کودکان حتما این آموزش را دوست خواهند داشت . در این آموزش نیازی به پختن مواد نیست چراکه تزئینات ما خوراکی نیستند و برای تزئینات کریسمس و جشن ها استفاده می شوند .
مواد مورد نیاز :
¾ فنجان پوره ی سیب
۱۵۰ گرم دارچین
گام ۱ :
پوره ی سیب و دارچین را با هم مخلوط کنید تا زمانیکه به یک خمیر سفت برسید .
گام ۲ :
خمیر را با ضخامت ۱/۴″ اینچی پهن کنید .
گام ۳ :
از اشکال و قالب های مخصوص کریسمس برای برش خمیر استفاده کنید . با استفاده از یک سیخ می توانید سوراخی کوچک در بالای این اشکال ایجاد کنید تا بتوانید آنها را با یک رشته نخ آویزان کنید .
گام ۴ :
اشکال ساخته شده را برای چند روز در محفظه ای خنک قرار دهید تا خشک چوند . هر روز روند خشک شدن را چک کنید تا اینکه به حد مطلوب برسید .
گام ۵ :
به دلخواه خود آنها را تزئین کنید . از ابزار مختلف مانند رنگ های اکریلیک و اکلیل و مداد شمعی و …. برای رنگ آمیزی آنها استفاده کنید و اجازه دهید تا خشک شوند .
گام ۶ :
رشته ها و نوار های رنگی را از داخل سوراخ ایجاد شده رد کنید تا بتوانید آنها را به راحتی آویزان کنید .
گام ۷ :
اشکال را بر روی درخت کریسمس خود قرار دهید .