سیر یک ماده ی غذایی بسیار مهم مخصوصا در غذاهای هندی و تایلندی محسوب می شود . برای تهیه ی رب یا همان پوره ی سیر و دادن طعم تند به آن می توانید یک طعم دهنده ی عالی را تنها با استفاده از آب و سیر و روغن برای آشپزخانه ی خود بسازید .
مواد مورد نیاز :
سیر
یک قاشق چای خوری روغن
کمی پودر زردچوبه و نمک (اختیاری)
آب
گام ۱ :
سیرها را پوست بکنید .
گام ۲ :
آنها را به طور کامل بشویید .
گام ۳ :
آنها را داخل مخلوط کن قرار دهید و کمی آب به آن اضافه کنید .
گام ۴ :
مخلوط کن را روشن کنید تا کاملا پوره شوند .
رب یا همان پوره ی سیر اکنون آماده است . اما می توانید گام های بعدی را نیز به آن بیفزایید .
گام ۵ :
اگر می خواهید رب سیر را برای مدتی طولانی نگه داری کنید ، روغن و زردچوبه و نمک را نیز به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .
گام ۶ :
مایع را داخل یک ظرف درب بسته بریزید و آنرا داخل یخچال نگه داری کنید .
گام ۷ :
پایان .