آموزش تهیه ی رب سیر

سیر یک ماده ی غذایی بسیار مهم مخصوصا در غذاهای هندی و تایلندی محسوب می شود . برای تهیه ی رب یا همان پوره ی سیر و دادن طعم تند به آن می توانید یک طعم دهنده ی عالی را تنها با استفاده از آب و سیر و روغن برای آشپزخانه ی خود بسازید .

مواد مورد نیاز :

سیر

یک قاشق چای خوری روغن

کمی پودر زردچوبه و نمک (اختیاری)

آب

گام ۱ :

سیرها را پوست بکنید .

گام ۲ :

آنها را به طور کامل بشویید .

گام ۳ :

آنها را داخل مخلوط کن قرار دهید و کمی آب به آن اضافه کنید .

گام ۴ :

مخلوط کن را روشن کنید تا کاملا پوره شوند .

رب یا همان پوره ی سیر اکنون آماده است . اما می توانید گام های بعدی را نیز به آن بیفزایید .

گام ۵ :

اگر می خواهید رب سیر را برای مدتی طولانی نگه داری کنید ، روغن و زردچوبه و نمک را نیز به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .

گام ۶ :

مایع را داخل یک ظرف درب بسته بریزید و آنرا داخل یخچال نگه داری کنید .

گام ۷ :

پایان .

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

عطر و ادکلن ارشاکو