خیار می تواند یک نوشیدنی بسیار سالم ، خنک و سرشار از ویتامین باشد . خیار باعث بهبود وضعیت پوست ، مو ، ناخن می شود و در صورت استفاده ی مداوم برای تنظیم فشار خون و دفع سنگ کلیه نیز بسیار مفید است .
شما می توانید خیار را با استفاده از مقداری آب و مواد شیرین کننده طعم و مزه دهید و آنرا میل نمایید .
مواد مورد نیاز برای تهیه ی دو لیوان عصاره ی خیار :
۱ عدد خیار متوسط
گام ۱ :
پوست خیار را کاملا جدا کنید .
گام ۲ :
انتهای خیار را که معمولا مزه ی تلخی دارد و کمی سفت هستند را با یک چاقوی تیز جدا کنید .
گام ۳ :
خیار را به قطعات کوچک تبدیل کنید . ابتدا در راستای ارتفاع یک برش کلی زده و سپس همانند شکل ، تکه های کوچکی را ایجاد کنید .
گام ۴:
تکه های خیاار را با استفاده از یک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن له کنید .
گام ۵ :
دو دقیقه زمان نیاز است تا کلیه ی قطعات خیار به حالتی خمیری تبدیل شوند .
گام ۶ :
یک کاسه بردارید و یک صافی را روی آن قرار دهید .
گام ۷ :
روی این صافی یک تکه تور قرار دهید تا کلیه ی پالپ های ریز و درشت را بگیرد .
گام ۸ :
آرام آرام پوره ی خیار را روی توری قرار داده و پالپ ها را از آب خیار جدا کنید .
گام ۹ :
برای آنکه کلیه ی آب خیار از پوره جدا شود بعد از آنکه پوره را روی توری ریختید با یک قاشق پوره را فشار دهید تا تمام آب خیار خارج شود و داخل کاسه ریخته شود .
گام ۱۰ :
پایان