یک نعلبکی را چرب کنید و روی آن به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مایه همبرگر قرار داده و پهن کرده و در تابه ای که روغن آن داغ شده است برگردانید و بگذارید تا کاملاً سرخ شود .
● مواد لازم:
قارچ ۲۵۰ گرم
گوشت ۳۵۰ گرم
پیاز رنده شده یکعدد
مغز نان سفید یکعدد
شیر نصف لیوان
سیر ۱حبه
نمک و ادویه به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار کافی
● طرز تهیه:
مغز نان سفید را در شیر بخیسانید و کنار بگذارید. قارچ را بصورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید سپس بگذارید تا با کمی روغن سرخ شود تا آبش کاملاً کشیده شود. سپس گوشت را با پیاز و ادویه و نمک کاملاً مرز دهید تا چسبندگی پیدا کند. نان سفید را در مشت بگیرید و فشار دهید تا شیر آن کاملاً گرفته شود و به گوشت اضافه کنید و مجدداً به خوبی ورز دهید سپس قارچ را بیفزائید و باز ورز دهید .
یک نعلبکی را چرب کنید و روی آن به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مایه همبرگر قرار داده و پهن کرده و در تابه ای که روغن آن داغ شده است برگردانید و بگذارید تا کاملاً سرخ شود سپس همبرگر را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد. در هر بار تنها یک همبرگر را سرخ کنید.
منبع:کاچیلافود
=========================