به راحتی تبلت ویندوزی خود را به PC تبدیل کنید : همان طور که می دانید مایکروسافت و شرکای تجاری آن، در این مدت اخیر اقدام به تبلت های مبتنی بر ویندوز کرده اند که در سایز های هشت تا ده اینچی روانه بازار گشته اند. شاید این ابعاد بتواند برای افرادی که قصد دارند برای ساعات متمادی و طولانی روز خود را با این تبلت ها شب کنند مناسب نباشد و موجب خستگی آن ها گردد.البته نباید از مزایای این تبلت های ویندوزی نیز عبور کنیم! چرا که شما عملا با خرید این تبلت ها، ویندوز ۸٫۱ را در اختیار خواهید داشت و حتی دیده شده است که روی چند مدل از آن ها به صورت پیش فرض مایکروسافت آفیس رایگان عرضه شده است.در این مقاله قصد داریم تا به شما آموزش دهیم که به راحتی تبلت ویندوزی خود را به PC تبدیل نمایید و بتوانید ساعات طولانی از آن استفاده نمایید.البته به یاد داشته باشید که سقف کارایی یک تبلت ویندوزی مشخص است و شما نمی توانید از آن انتظار داشته باشید که با آن به اجرای بازی های گرافیک بالا و سنگین بپردازید.برای ویرایش فیلم ها نیز نمی توانید از این تبلت های ویندوزی انتظار داشته باشید.همان طور که درجریانید در بعضی از تبلت های ویندوزی پروسسور (پردازنده) قدرت مند Core i3 و Core i5 استفاده شده است که بعضا نمونه هایی از اولترابوک ها را نیز دیده ایم که از همین پروسسورهای قدرت مند بهره می برند.بنابراین باتوجه به پروسسور تبلتتان می توانید از آن توقع داشته باشید، مثلا صاحبان تبلت هایی همانند سرفیس پرو می توانند انتظار زیادی از تبلت خود داشته باشند.
شاید بتوان بزرگ ترین قطعه گمشده در تبلت ها را نبود صفحه نمایش بزرگ دانست. پس از تبدیل یک تبلت ویندوزی به PC، آن جاست که به قدرت نهفته شده در این تبلت ها پی خواهید برد! تعدادی از تبلت های ارزان قیمت موجود در بازار فاقد پورت خروجی ویدئو می باشند.به طبع در این تبلت ها جهت انتقال تصویر باید دست به دامان راه کار های بی سیم شد که متاسفانه کیفیت جالبی در قیاس با ابزار کابلی ندارند. تبلت هایی که از پورت خروجی ویدئو بهره می برند، کار را برای ما آسان می کنند البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که این پورت ها در تبلتی تفاوت دارد.به عنوان مثال، تبلت Lenovo ThinkPad 8 را درنظر بگیرید.در این تبلت پورت micro-HDMI تعبیه شده است اما در تبلت Microsoft’s Surface Pro 2 پورت Mini DisplayPort به چشم می خورد. بنابراین جهت انتقال تصاویر به وسیله کابل HDMI، به مبدل micro HDMI به HDMI یا Mini DisplayPort به DisplayPort نیاز خواهید داشت.
در تبلت هایی که فاقد پورت خروجی ویدئو هستند، همان طور که اشاره شده باید دست به دامان راه کار های بی سیم شد.در ویندوز ۸٫۱ قابلیت جالبی با عنوان تکنولوژی انتقال تصویر وایرلس Miracast وجود دارد که امکان استریم تصاویر به صورت بی سیم را به شما می بخشد.برای استفاده از این امکان، نیاز به وجود آداپتور مخصوص آن است.البته همان طور که گفته شد، کیفیت پخش تصاویر به این شکل رضایت بخش نخواهد بود.اسمارت های اندرویدی که از فناوری MHL استفاده می کنند به شما این امکان را می دهند که با یک آداپتور از Micro-USB خروجی HDMI تهیه کنید. البته در تبلت های ویندوزی که از فناوری MHL پشتیبانی می کنند نیز می توان به همین شکل جهت استریم کردن تصاویر بهره برد.همچنین به لطف وجود جک AUX تبلت های ویندوزی، می توان میکروفنوی به آن ها وصل نمود(یا با استفاده از هدست ها) و به راحتی مکالمه ای از طریق اسکایپ داشت.
اگر بخواهید تصویر را از تبلت به مانیتور خارجی منتقل سازید، از دو حالت می توانید استفاده کنید. حالت اول حالتی است که به اصطلاح تصویر را Extend می کنید. در این حالت، قادر خواهید بود تصویر را در هر دو صفحه مانیتور و تبلت نمایش دهید.حالت دوم هم حالتی است که هر آن چه که در نمایش گر تبلت نظاره می کنید، دقیقا داخل مانتیور خارجی نیز پخش شود.برای این تنظیمات، باید وارد Screen Resolution ویندوز شوید.جهت دست یابی به تنظیمات Screen Resolution، بر روی محیط دسکتاپ راست کیلیک کرده و سپس Screen Resolution را انتخاب فرمایید.مانیتوری که به تبلت وصل نموده اید در این بخش برای شما قابل رویت است.به راحتی می توانید با کشیدن هر کدام از این مانیتور ها، جایگاهشان را به دل خواه تغییر دهید.
==============================