گراتن دراصل به غذائی گفته میشه که ازمیگو و ماهی و سبزیجات و پنیر به صورت لایه لایه تهیه شده باشه و لی به مرور گراتن هائی بوجود اومدن که با تعریف اولیه این غذا متفاوت هستند:
ماکارونی: ۲۵۰ گرم
گوشت گوساله بدون چربی: ۲۵۰ گرم
قارچ : ۲۵۰ گرم
سس سفید: یک و نیم پیمانه
کره : ۵۰ گرم
پنیر پیتزا: یک پیمانه
پیازخرد شده : یک عدد
کنجد : ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : مقداری
طرز تهیه
ماکارونی رو آبکش بکنین بزارین کنار ،برای خوش رنگ شدن من کمی زرد چوبه تو اب ماکارونی میریزم.
پیاز رو تفت بدین گوشتها رو ریز خرد کنین بعد تو پیاز تفتشون بدین حرارت گاز رو کم کنین و بزار ن با آب خودش گوشتها پخته بشه در اخر نمک و فلفل بزنین با کمی زعفرون و بعد قارچها رو هم اضافه کنین۵ دقیقه رو گاز باشه بعد ازرو حرارت بردارین.
ته یه ظرف پیرکس رو با سس سفید بپوشونین بعد لایه لایه ماکارونی ، مایع گوشت و قارج و سس سفید رو بریزین تا مواد تموم بشه بعد با پنیر روی مواد رو بپوشونین در اخر کنجد رو بپاشین و کره رو تکه تکه کرده و رو گراتن پخش کنین ، گریل رو روشن کنین و ظرف رو بزار ین تو فر یه ربع طول میکشه تا اماده بشه ، این غذا خیلی خوشمزه میشه مخصوصا اگه سس سفید تند باشه