در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم که احتمالا همین حالا هم تمامی مواد مورد استفاده در آن را در اختیار دارید.این کیک بافتی نرم و اسفنجی دارد و به دلیل زمان کم مورد نیاز برای تهیه و پخت میتواند در وعده صبحانه یا عصرانه تهیه شود.
مواد مورد نیاز :
شکر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سفیده را با همزن آنقدر بزنید تا پف کند و زمانی که ظرف را برمیگردانید از ظرف بیرون نریزد.سفیده های زده شده را کنار بگذارید.زرده ها را با شیر و شکر و روغن خوب مخلوط کنید.وانیل را به آرد اضافه کنید سپس آرد را در دو یا سه مرحله کم کم الک کنید و به مخلوط اضافه کنید.در آخر هم سفیده های زده شده و بیکینگ پودر را اضافه کنید و فقط دو یا سه دور همزن با دور کند را در مایه کیک بگردانید و بقیه مراحل هم زدن را با لیسک یا یک قاشق معمولی انجام دهید.در غیر اینصورت کیک شما به اندازه کافی پف نخواهد کرد.دستگاه ساندویچ ساز را گرم کنید و با مقدار خیلی کمی روغن صفحه های دستگاه را چرب کنید.سپس از مایه کیک به اندازه یک قاشق سرپر در هر قسمت دستگاه بریزید و در آن را ببندید.حدود ۳ الی ۵ دقیقه برای هر سری از کیک ها زمان لازم است ولی اگر دستگاه را باز کردید و دیدید کیک ها هنوز طلایی و خوشرنگ نشده اند کمی دیگر زمان بدهید.میتوانید از مقداری پودر کاکائو برای طعم و رنگ بهتر کیک استفاده کنید و یا اینکه از چند رنگ خوراکی پودری یا مایع یا ژله ای برای زیباتر شدن و مغز های گردو و بادام و پسته و … در این شیرینی استفاده کنید.این کیک یک کیک کم شیرینی است وشکر زیادی ندارد به همین دلیل میتوانید به محض خارج کردن از ساندویچ ساز آن را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید تا شکر کمی آب شده و به کیک بچسبد.همچنین میتوانید پس از آماده شدن کیک ها را برش زده و بین آنها را با خامه یا مارمالاد پر کنید و بسیاری ابتکارات خوشمزه دیگر که میتواند طعم و رنگ جذابی به کیک های شما بدهد.
منبع : مجله اینترنتی ارشاکو