چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا محسوب می شوند. در گذشته بسیاری از افراد به دلیل اینکه ظرف مسی دارای رسانایی حرارتی بالایی است از …
بیشتر بخوانید »آموزش درست کردن خمیر جادویی برای شیرینی و پیراشکی
خمیر جادویی یه خمیر خیلی پرکاربرده که تو پخت انواع شیرینی و نون مغزدار و پیراشکی و … ازش استفاده میشه چون داخلش هم نمک داره و هم شکر و تقریبا یه خمیر خنثی هست از نظر مزه .درست کردنش هم خیلی راحته البته اگه کمی حوصله داشته باشید و …
بیشتر بخوانید »آموزش تهیه سمنو نوروز
به گزارش مجله خبری ارشاکو : سمنو آی سمنو، مالِ پای هفتسین سمنو!شعاری است زیاد دم عید نوروز .حالا چرا سمنو درست میکنیم به کنار از اینکه ابتدای نامش س است این مطلب ار مجله اینترنتی ارشاکو را به همراه اموزش تهیه آن بخوانید. عضو جدانشدنی سفرههای هفتسین است. از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز
در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم که احتمالا همین حالا هم تمامی مواد مورد استفاده در آن را در اختیار دارید.این کیک بافتی نرم و اسفنجی دارد و به دلیل زمان کم مورد نیاز برای تهیه و پخت میتواند در وعده …
بیشتر بخوانید »تهیه چند غذای سرد عالی با کمترین زحمت و دردسر
به گزارش ارشاکو : اگر به دنبال یک غذای سرد عالی هستید که به کمترین زحمت برای تهیه نیاز داشته باشد,بهتر از کراک پات پیدا نمیکنید.این دستور غذایی پختن مرغ به شما نشان میدهد چگونه یک کراک پات,میزان کمی زمان,و مقدار کمی مواد غذایی چاشنی میتوانند به فراهم کردن یک …
بیشتر بخوانید »آموزش گریل کردن ذرت در فر
گریل کردن ذرت طعم خوب دودی و شیرین را ایجاد می کند. اگر ذرت تازه نداشتید، می توانید از دانه های ذرت که فریز کرده اید، استفاده کنید. روغن زیتون این طعم خوش را دوچندان می کند. ذرت گریل شده را می توان در سوپ، سالاد و یا سس استفاده …
بیشتر بخوانید »