آشپزی

آموزش پخت کیک فنجانی

مواد لازم : تخم مرغ : چهار عدد آرد : دو پیمانه بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری وانیل و هل : به میزان لازم روغن مایع و شیر و شکر : از هر کدام یک پیمانه خامه شیرین شده و فرم گرفته : ۲۰۰ گرم طرز تهیه : ابتدا …

بیشتر بخوانید »

آموزش پخت پیتزای مارگاریتا

پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است. مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است: ریحان تازه: یک بسته کوچک،‌ حدود ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا: ‌۲۵۰- ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود. سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا …

بیشتر بخوانید »

آموزش استیک مرغ اسپایسی

کلا استیک جات مورد استقبال همه هست ، این استیک رو از مجله هنر آش.پزی درست کردم هم خیلی آسونه هم خیلی خوشمزه و هم سریعه و مقوی که واسه ماه رمضان و افطاری گزینه ی خوبیه مواد لازم: سینه ی مرغ      ۲ عدد ماست ترش       ۲ قاشق روغن زیتون       ۱٫۵ قاشق آبلیمو               ۲ …

بیشتر بخوانید »

آموزش جوجه کباب قرمز (برای میهمان های مخصوص)

مواد لازم تکه مرغ کبابی با استخوان به دلخواه: ۱ کیلوگرم پیاز:۲ عدد متوسط رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری پر ماست: ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری خوری سرخالی زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری لیموترش: یک عدد سیر: ۲ حبه نمک: به میزان لازم آب جوش: یک …

بیشتر بخوانید »
عطر و ادکلن ارشاکو