آموزش پخت پیتزای مارگاریتا

پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.

مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:

  1. ریحان تازه: یک بسته کوچک،‌ حدود ۱۰۰ گرم
  2. پنیر موزارلا: ‌۲۵۰- ۲۰۰ گرم
  3. گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
  4. سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند
  5. خمیر پیتزا:‌ یک عدد بزرگ
  6. نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

  • • فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  • • سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
  • • روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش کنید.
  • • روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را بچینید.
  • • پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود،‌ حرارت دهید.

————————————————————————

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو