دونات های آماده را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود؛ ابتدا در کره و سپس در مخلوط شکر و دارچین فرو ببرید. مواد لازم برای تهیه دونات خوشمزه مخصوص صبحانه: شیر نصف پیمانه تخم مرغ هم زده شده یک عدد کره آب شده یک سوم پیمانه آرد یک …
بیشتر بخوانید »روش هایی بسیار ساده برای پخت زودتر گوش و مرغ دیرپز یا ناپز
برای سهولت در آشپزی توصیههایی برای خانمهای کارمند که میخواهند در کوتاهترین زمان ممکن غذایی خوشمزه درست کنندآورده ایم. گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید . گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده …
بیشتر بخوانید »آموزش طرز تهیه همبرگر قارچ و گوشت
یک نعلبکی را چرب کنید و روی آن به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مایه همبرگر قرار داده و پهن کرده و در تابه ای که روغن آن داغ شده است برگردانید و بگذارید تا کاملاً سرخ شود . ● مواد لازم: قارچ ۲۵۰ گرم گوشت ۳۵۰ گرم …
بیشتر بخوانید »روش هایی برای تزئین کیک
برش های مارپیچ شکلات : برای اینکار شما باید دو رنگ شکلات را انتخاب کنید . سفید برای رنگ اول و صورتی ملایم ، برای رنگ دوم . ۱۵۰ گرم شکلات سفید را با مقداری رنگ غذای صورتی به طوریکه رنگ شکلات را تغییر دهد ، آب کنید . سپس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خامه ی فرم گرفته
تهیه خامه در منزل یکی دیگر از اصولی است که برای داشتن مهارت لازم در شیرینی پزی لازم است فراگیری شود . اکنون کلوب آموزش در این راستا نیز به کمک شما آمده است .با ما همراه باشید . مواد لازم : خامه : ۱۰۰ گرم پودر قند : …
بیشتر بخوانید »نکاتی در مورد تهیه کیک
شیرینی پزی و پخت کیک یکی از جالب ترین و دل انگیز ترین بخش های آشپزی است و در عین حال نکات ریزی را در دل خود دارد که با بکارگیری آنها و در واقع فوت و فن های کیک پزی می توانید بهترین و خوشمزه ترین کیک را در …
بیشتر بخوانید »