کلا استیک جات مورد استقبال همه هست ، این استیک رو از مجله هنر آش.پزی درست کردم هم خیلی آسونه هم خیلی خوشمزه و هم سریعه و مقوی که واسه ماه رمضان و افطاری گزینه ی خوبیه
مواد لازم:
- سینه ی مرغ ۲ عدد
- ماست ترش ۲ قاشق
- روغن زیتون ۱٫۵ قاشق
- آبلیمو ۲ قاشق
- پیاز متوسط ۱ عدد
- زیره مقداری
- شوید ۱ قاشق
- رنده ی جوز هندی و فلفل سیاه و نمک و روغن سرخ کردنی
اول مرغ رو برش میدیم تقریبا به ضخامت ۱ سانت، اگه معمولی باشه اندازه ی سینه ی مرغ ۳ قسمت میشه.
ماست ، روغن زیتون ، آبلیمو ، پیاز خلال شده ، زیره ، رنده ی جوز هندی ، شوید و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و مرغ رو توی این مواد مارینه میذاریم ۳ ساعت توی یخچال استراحت کنه.
کمی روغن سرخ کردنی در تابه ریخته تا داغ بشه بعد یک تکه مرغ که فقط پیازهاشو برداشتین ( ادویه و موادش بمونه ) بذارین توی روغن و درب تابه رو چند لحظه بذارین تا روغن بیرون نپاچه.
حرارت رو خیلی کم نکنین تا استیک سفت نشه ، تقریبا ۴ دقیقه طول میکشه تا آماده بشه اما هر دقیقه یکبار برش گردونین تا یکدست سرخ بشه.
برای دورچین غذا :
سیب زمینی سرخ شده:
سیب زمینی رو چندبار چنگال زده و میذاریم توی ماکروویو تا بپزه بعد از پخت توی فویل پیچیده تا راحت پوستش کنده بشه بعد پوست گرفته و خورد کرده ، نمک و فلفل و کمی روغن کانولا زده و در ظرف میچینیم و میذاریم گریل بشه.
موز سرخ شده:
موز رو حلقه کرده و توی کمی کره تفت میدیم طعم خیلی خوبی پیدا میکنه و دورچین خوش طعمیه.
سس گوجه:
گوجه فرنگی رو پوست گرفته و هسته هاشو بگیرین و پوره کنین و با ۱ قاشق چایخوری رب گوجه مخلوط کرده با کمی روغن باقی مانده روی حرارت بذارین ، ۲ قاشق آبلیموی تازه و نمک و فلفل بریزین و بذارین چند دقیقه روی حرارت تا غلیظ بشه.