پوره ی سیب زمینی یک غذای بسیار غنی ، ارزان و آسان است . در این آموزش خواهید آموخت که چگونه با ساده ترین روش یک پوره ی سیب زمینی صاف و کرمی را برای دو نفر تهیه کنید .
مواد لازم :
۴ الی ۵ عدد سیب زمینی با سایز متوسط
۱ یا ½ فنجان شیر (بستگی به میزان کرمی سیب زمینی دارد که شما خواستار آن هستید)
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری کره
نمک به میزان لازم
گام ۱ :
سیب زمینی ها را بشویید .
گام ۲ :
آنها را کاملا پوست کنده و هر سیب زمینی را از نیمه به چهار قسمت برش بزنید . اینکار باعث می شود تا سیب زمینی ها سریعتر پخته شوند .
گام ۳ :
اجازه دهید تا مدت ۱۵ دقیقه سیب زمینی ها کاملا داخل آب جوش بپزند / یا زمانیکه چنگال به آرامی داخل سیب زمینی فرو رود متوجه می شوید که پخته است .
گام ۴ :
در حالیکه سیب زمینی ها در حال پختن هستند ، شیر را گرم کنید و کره را از یخچال بیرون آورید .
گام ۵ :
سیب زمینی را از روی اجاق گاز بردارید و آب آن را خالی کنید . اگر بخواهید می توانید گاز را دوباره روشن کنید و آنرا روی کمترین شعله ی ممکن قرار دهید تا مطمئن باشید که پوره ی سیب زمینی تا آخرین مرحله گرم است.
گام ۶ :
کره را به ظرف اضافه کنید و شروع کنید به کوبیدن سیب زمینی همراه با کره بوسیله ی گوشت کوب . اینکار را تا زمانیکه انجام دهید که مواد کاملا پوره شده باشد .
گام ۷ :
در حین کوبیدن شیر گرم را به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا زمانیکه سیب زمینی به چربی و لطافت یا در واقع حالت کرمی مورد نظرتان برسد . سپس نمک را به آن بیفزایید .
گام ۸ :
تمام .
منبع : wikihow