مواد لازم جهت تهیه ی کلوچه ی شکلاتی :
آرد : ۲۰۰ گرم – بکینگ پودر : ۲ ق چای خوری – مغز بادام خورد شده : ۵۰ گرم – شکلات تیره ی نیمه تلخ : ۳۵۰ گرم – تخم مرغ : ۲ عدد – شیر : ۳۰۰ گرم – شکر : ۱۰۰ گرم – روغن : ۵۰ گرم
طرز تهیه :
۱ . فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کرده و قالب فنجانی را با کره چرب کنید .
۲٫ آرد و بکینگ پودر را الک کرده ، سپس مغز بادام خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .
۳٫ ۲/۳ از شکلات را به روش بن ماری آب کنید .
۴ . سپس تخم مرغ ها ، شیر ، شکر و روغن را به شکلات اضافه کنید .
۵ . در پایان مخلوط آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .
۶ . مواد را در قالب های چرب شده ریخته و آن را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پف کند .
۷ . باقی مانده ی شکلات را به روش بن ماری آب کنید و پس از سرد شدن کلوچه ها روی آن ها بمالید و صبر کنید تا سفت شده و شکل بگیرد .
- آب کردن شکلات به روش بن ماری :
درون یک ظرف آب ریخته و آن را روی شعله بگزارید تا به جوش بیاید . سپس یک ظرف دیگر را که می خواهید شکلات ، کاکائو ، پودر ژلاتین و یا هر چیز دیگری را در آن آب کنید داخل ظرف آب قرار دهید به طوری که آب ظرف اول داخل ظرف دوم نرود .
اگر شکلات تخته ای بود آن را مرتب به هم بزنید تا آب شود .
این کار را روی بخار کتری هم می توانید انجام دهید .
همچنین می توانید شکلات را در ماکروویو به مدت ۲ دقیقه ذوب کرده و هم بزنید تا یکدست شود .
=================