آموزش تهیه ی کلوچه ی شکلاتی مغزدار

مواد لازم جهت تهیه ی کلوچه ی شکلاتی :

آرد : ۲۰۰ گرم – بکینگ پودر : ۲ ق چای خوری – مغز بادام خورد شده : ۵۰ گرم – شکلات تیره ی نیمه تلخ : ۳۵۰ گرم – تخم مرغ : ۲ عدد – شیر : ۳۰۰ گرم – شکر : ۱۰۰ گرم – روغن : ۵۰ گرم

طرز تهیه :

۱ . فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کرده و قالب فنجانی را با کره چرب کنید .

۲٫ آرد و بکینگ پودر را الک کرده ، سپس مغز بادام خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .

۳٫ ۲/۳ از شکلات را به روش بن ماری آب کنید .

۴ . سپس تخم مرغ ها ، شیر ، شکر و روغن را به شکلات اضافه کنید .

۵ . در پایان مخلوط آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .

۶ . مواد را در قالب های چرب شده ریخته و آن را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پف کند .

۷ . باقی مانده ی شکلات را به روش بن ماری آب کنید و پس از سرد شدن کلوچه ها روی آن ها بمالید و صبر کنید تا سفت شده و شکل بگیرد .

 

  • آب کردن شکلات به روش بن ماری :

درون یک ظرف آب ریخته و آن را روی شعله بگزارید تا به جوش بیاید . سپس یک ظرف دیگر را که می خواهید شکلات ، کاکائو ، پودر ژلاتین و یا هر چیز دیگری را در آن آب کنید داخل ظرف آب قرار دهید به طوری که آب ظرف اول داخل ظرف دوم نرود .

اگر شکلات تخته ای بود آن را مرتب به هم بزنید تا آب شود .

این کار را روی بخار کتری هم می توانید انجام دهید .

همچنین می توانید شکلات را در ماکروویو به مدت ۲ دقیقه ذوب کرده و هم بزنید تا یکدست شود .

=================

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو