آموزش تهیه ی پن کیک کره ای برای صبحانه

در این آموزش از سری آموزشات آشپزی قصد داریم یک صبحانه ی بسیار خوشمزه و دلچسب را به شما بیاموزیم تا پس از میل نمودن آن بتوانید روز خود را پر نشاط آغاز کنید .

  • ۲۸۰ گرم آرد
  • ۱ قاشق غذاخوری بکینگ سودا
  • ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۶۰۰ میلی لیتر شیر کره ای
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱۰۰ میلی لیتر روغن

گام ۱ :

یک کاسه انتخاب کنید و تمام مواد خشک را با هم مخلوط نمایید (شکر،بکینگ پودر،بکینگ سودا ،نمک و آرد )

گام ۲ :

شروع کنید به مخلوط کردن مواد تر با مواد خشک . (شیر،اسانس وانیل،تخم مرغ و کره)

گام ۳ :

اجاق گاز را روشن نموده و آنرا روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل تابه بریزید به طوریکه به کلیه ی سطوح تابه برخورد کرده باشد .

گام ۴ :

یک لایه ی نازک از مواد را کف تابه ریخته و حدودا ۳ دقیقه صبر کنید تا یک طرف آن بپزد . در طول مدت پخت آنرا چک کنید .

گام ۵ :

پن کیک ها را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود .

گام ۶ :

این کار را برای طبخ باقی مواد نیز انجام دهید .

گام ۷ :

آنرا به همراه مربا یا میوه و شکلات میل نمایید .

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو