آموزش سالاد شیکرون
سس مایونز ۱ و ۲/۱ پیمانه
آبلیمو ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
گردو ۲۰۰ گرم
کنسرو نخود فرنگی ۳/۱ پیمانه
قارچ ۵ عدد
کره ۱ قاشق سوپخوری
پنیر گودا ۱۰۰ گرم
خیار شور ۴ عدد
طرز تهیه:
سس مایونز، آبلیموی تازه، نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم.
اول سیب زمینی رو به سس آغشته میکنیم. بعد ژامبون، مغز گردو، نخود فرنگی، خیار شور، قارچ تفت داده، پنیر گودا رو اضافه میکنیم.
برای تزیین میتونیم ژامبون را قیف کرده و سالاد رو در قیف بگذاریم.
***نکات:
در همه سالادها، مواد به ترتیب سس خور بودن باید به سس اضافه بشن، مثلا اگه سیب زمینی یا ماکارونی داشتیم، اول اونا رو اضافه میکنیم.
*هر چی درصد گوشت ژامبون کمتر باشه، راحت تر قیف میشه.
* به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم میتونیم استفاده کنیم.
*میتونید به جای مایونز از ماست پرچرب استفاده کنید. من ماست سون کاله استفاده میکنم که طعمش عالیه برای سالادها.
