آموزش سالاد پانزانلا( Panzanella salad)
سالاد پانزانلا( Panzanella salad)مواد لازم
نان تست مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی درشت خرد شده ۷۰۰ گرم
خیار بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ای متوسط ۱ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نان تست مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی درشت خرد شده ۷۰۰ گرم
خیار بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ای متوسط ۱ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
سیر ۱ حبه
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی هسته به میزان لازمطرز تهیه
نانها رو در فر از قبل گرم شده بذارید تا تست و برشته بشن!
خیار رو خرد کنید، پیاز و فلفل دلمه ای رو هم خلالی کنید و سیر رو رنده کنید. حالا همه اونا رو با گوجه فرنگی که از قبل درشت خرد کردید، مخلوط کنید. نمک و فلفل و زیتون و سرکه بالزامیک و روغن زیتون رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید توی یخچال تا سس به خورد سالاد بره!
بعد از حدود نیم ساعت نانهای تست رو اضافه کنید و آروم هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی هسته به میزان لازمطرز تهیه
نانها رو در فر از قبل گرم شده بذارید تا تست و برشته بشن!
خیار رو خرد کنید، پیاز و فلفل دلمه ای رو هم خلالی کنید و سیر رو رنده کنید. حالا همه اونا رو با گوجه فرنگی که از قبل درشت خرد کردید، مخلوط کنید. نمک و فلفل و زیتون و سرکه بالزامیک و روغن زیتون رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید توی یخچال تا سس به خورد سالاد بره!
بعد از حدود نیم ساعت نانهای تست رو اضافه کنید و آروم هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.
***نکات
*این سالاد یکی از سالادهای پرطرفدار ایتالیایی است!
*نان تست رو که اضافه کردید، بلافاصله سرو کنید تا نانها نرم نشن
![Photo: سالاد پانزانلا( Panzanella salad)</p><br />
<p>مواد لازم<br /><br />
نان تست مکعبی خرد شده 300 گرم<br /><br />
گوجه فرنگی درشت خرد شده 700 گرم<br /><br />
خیار بزرگ 1 عدد<br /><br />
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد<br /><br />
پیاز قرمز کوچک 1 عدد<br /><br />
سیر 1 حبه<br /><br />
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری<br /><br />
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری<br /><br />
نمک و فلفل و زیتون بی هسته به میزان لازم</p><br />
<p>طرز تهیه<br /><br />
نانها رو در فر از قبل گرم شده بذارید تا تست و برشته بشن!<br /><br />
خیار رو خرد کنید، پیاز و فلفل دلمه ای رو هم خلالی کنید و سیر رو رنده کنید. حالا همه اونا رو با گوجه فرنگی که از قبل درشت خرد کردید، مخلوط کنید. نمک و فلفل و زیتون و سرکه بالزامیک و روغن زیتون رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید توی یخچال تا سس به خورد سالاد بره!<br /><br />
بعد از حدود نیم ساعت نانهای تست رو اضافه کنید و آروم هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.</p><br />
<p>***نکات<br /><br />
*این سالاد یکی از سالادهای پرطرفدار ایتالیایی است!<br /><br />
*نان تست رو که اضافه کردید، بلافاصله سرو کنید تا نانها نرم نشن](https://www.learncloob.ir/wp-content/uploads/303690_417099155000554_2023943554_n1.jpg)