امروز در کلوب آموزش قصد داریم تا طرز تهیه ی یک کیک خوشمزه و نو را به شما بیاموزیم . هویج میوه ایست شیرین و خوش طعم که مصرف آن در دستور خیلی از مواد غذایی من جمله کیک فوق العاده خواهد بود .
مواد مورد نیاز جهت تهیه ی کیک هویج :
- روغن نباتی : ۳۵۰ گرم
- شکر قهوه ای : ۲۵۰ گرم
- هویج : ۲ عدد
- تخم مرغ : ۳ عدد
- گردو : ۱۰۰ گرم
- بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
- آرد سفید : ۳۷۵ گرم
مواد مورد نیاز جهت تهیه ی کرم پنیری لیمو :
- کره : ۳۰ گرم
- پنیر خامه ای : ۸۰ گرم
- پوست لیمو : ۱ قاشق چایخوری
- پودر شکر : ۲۴۰ گرم
طرز تهیه :
گام ۱ :
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ، قالب گردی را چرب کنید و کف آنرا با کاغذ روغنی بپوشانید .
گام ۲ :
روغن ، شکر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و با همزن ، هم بزنید تا غلیظ و خامه ای شود .
گام ۳ :
سپس هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید .
گام ۴ :
آرد سفید ، جوش شیرین و بکینگ پودر را الک کرده ، به مواد قبلی اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمایید .
گام ۵ :مخلوط را در قالب بریزید و در فر قرار دهید . وقتی روی کیک کمی پخت ، آنرا از فر بیرون آورده و روی قالب بپوشانید و مجددا در فر قرار دهید تا وسط آن نیز به خوبی پخته شود . زمان پخت این کیک به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه است .
طرز تهیه ی کرم پنیری لیمو :
گام ۱ :
کره ، پنیر خامه ای و پوست لیموی رنده شده را درظرفی با همزن ، هم بزنید تا رنگ آن روشن شده و پف کند ، سپس به تدریج پودر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید .
گام ۲ :
در پایان کرم آماده شده را روی کیک سرد شده بمالید و میل کنید .