استفاده از عسل در پخت جوجه طعم بی نظیری به آن میدهد .
مواد لازم:
آب سرد ۳ فنجان
عسل یک چهارم فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان دو عدد
شیر بدون چربی یک چهارم فنجان
آرد یک فنجان
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
نمک مقداری
فلفل قرمز کمی
روغن برای سرخ کردن
روش تهیه:
* آب سرد و نمک و عسل را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط نمایید. آن قدر مواد را به هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود. جوجه را داخل ترکیب آب و عسل بگذارید.
* یک ظرف یا کاسه سنگین روی تکه های مرغ بگذارید تا آنها را ته ظرف نگه دارد و تمام قسمتهای آن در محلول آب و عسل قرار بگیرد.
* سپس کل ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
* بعد از یک ساعت، مرغ را از آب بیرون بیاورید و خشک کنید.
* تکههای مرغ را درون یک کاسه بگذارید و روی آنها شیر بریزید.
* شیر و مرغ میبایست به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار بگیرند.
* آرد، فلفل سیاه و پودر سیر و فلفل قرمز را با هم مخلوط نمایید.
* تکههای مرغ را در ترکیب آرد بغلتانید تا تمام قسمتهای آنها از ترکیب آرد پوشانده شود.
* سپس مرغها را ۱۵ دقیقه روی توری فلزی کباب پزی قرار دهید.
* روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید و تکههای مرغ را داخل آن سرخ نمایید.
* سپس آنها را به ظرف دیگری منتقل نمایید و ۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شوند.