کریسمس فقط به پخت کیک به تتنهایی احتیاج ندارد ، این شیرینی و لذت از آن می تواند با طراحی و دیزاینی زبا دو چندان شود مخصوصا اگر این تزئین یادآور کریسمس باشد .
قبلا تهیه ی کاپ کیک یا همان کیک فنجانی در کلوپ آموزش عنوان شده اما اکنون که به ایام کریسمس نزدیک می شویم قصد داریم تزئین آن را نیز با همین حال و هوا برای شما عنوان کنیم .
گام ۱ :
برای اینکار شما به مقداری مقوا یا کاغذ رنگی سبز ، قیچی ، آب نبات ریز یا همان دراژه ( اسمارتیز ) ، خلال دندان و یک چسب حرارتی نیاز دارید .
گام ۲ :
مقوای سبز رنگ را در اندازه های مختلف که البته با کاپ کیکتان نیز تناسب داشته باشد به شکل مثلث برش بزنید .
گام ۳ :
با استفاده از چسب حرارتی ، دانه های اسمارتیز را روی یک طرف این مثلث ها بچسبانید . ( به یاد داشته باشید که آب نبات یا اسمارتیزهایی که روی درخت می چسبانید دیگر قابل خوردن نیستند ) .
گام ۴ :
یک عدد خلال دندان را به عنوان تنه ی درخت خود برداشته و از قسمت وسط پشت این کارت های مثلثی بچسبانید . اینکار را برای باقی مثلث ها نیز انجام دهید .
گام ۵ :
درخت های آماده شده را بر روی کاپ کیک خود قرار دهید . می توانید تعدادی از اسمارتیزها را نیز روی خامه ی کاپ کیک خود بریزید تا جنگل زیبایی برفی را به زیبایی به تصویر بکشید .