این آنزیم یک آنتی اکسیدان طبیعی است که می تواند به شما برای آرامش بخشیدن و لطافت بخشیدن به پاهایتان کمک کند .
گام ۱ :
میوه را پوست بکنید و برش بزنید . در میوه های تخمیر شده آنزیم بیشتری وجود دارد اما ممکن است کمی بد بو و کثیف باشد . اگر میوه ی تخمیر شده برای شما مشکلی ندارد ، از آن استفاده کنید .
گام ۲ :
آنرا داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانیکه به یک مخلوط روان و یکدست برسید آن را بهم بزنید .
گام ۳ :
پوره را داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید و با یک کفگیر چوبی تمام آنرا داخل ظرف کنید .
گام ۴ :
مقداری عسل و آب گرم را به آن اضافه کنید و با کفگیر به آرامی آنها را مخلوط نمایید . (از چند قاشق غذاخوری معادل ۱/۳ یا ¼ عسل به همراه مقداری آب استفاده کنید .میزان آب کاملا چشمی است . )
گام ۵ :
مقداری نمک را به آن اضافه کنید . هیچ اندازه ی دقیقی برای اینکار وجود ندارد . اما زیاد نریزید . اندازه بر اساس میزان دلخواه و مورد نیاز شماست .
گام ۶ :
روی یک صندلی بنشینید و پای خود را داخل مخلوط قرار دهید .
گام ۷ :
رلکس کنید .
منبع : wikihow