آموزش شیشلیگ مخصوص

 

  • مواد لازم
  1. گوشت راسته گوسفندی با استخوان      ۶۰۰ گرم
  2. پیاز                                                    ۲ عدد
  3. آبلیمو                                              ۳/۱ پیمانه
  4. فلفل دلمه ای                                     ۱ عدد
  5. روغن زیتون                                    نصف پیمانه
  6. کره                                              ۴۰ گرم
  7. زغفران                                         ۱ قاشق غذاخوری
  8. نمک و فلفل                                  به مقدار لازم

zimg_002_9a

  •    طرز تهیه  

گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

شیشلیک واژه‌ای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستوران‌های خارجی پیدا می‌شود.

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

عطر و ادکلن ارشاکو