مواد لازم:
روغن گیاهی : ۱ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده : ۱ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
سیر کاملاً خرد شده : ۱ حبه
بادمجان خرد شده : ۵۰۰ گرم
هویج خرد شده : سه چهارم پیمانه
کرفس خرد شده : سه چهارم پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
شکر : یک قاشق چای خوری
نمک : یک قاشق چای خوری
فلفل : نصف قاشق چای خوری
ماکارونی پیچ : نصف فنجان
جعفری تازه و خرده شده : یک قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان رنده شده : نصف فنجان
روش تهیه:
* روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.
* سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
* هویج و کرفس را در ظرفهای جداگانه بپزید. سپس آنها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
* مقداری آب روی آنها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.
* مواد را به هم بزنید.
بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.
* زمان پخت میبایست به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونیها کاملاً نرم شوند.
* این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.