معرفی ویژگی مفید رمزهای ذخیره شده در مرورگر گوگل کروم

حتما شما هم بارهای از امکانات بی نظیر گوگل کروم استفاده کرده اید. یک از این امکانات بسیار مفید ذخیره کردن رمزهای ورود و استفاده مجدد از آن در ورودهای بعدی است. وقتی وارد وبسایت خاصی می شوید که نیاز به ثبتنام و یا کلمه عبور و نام کاربری دارد و یا مثلا رمز صندوق پست الکترونیکی خود را یک بار استفاده می کنید و برای ورود های بعدی آن را به حافظه گوگل می سپارید و از این دست نمونه ها . این کار در دراز مدت ممکن است نیاز شما را به استفاده از این امکان گوگل بیشتر کند چرا که شما قادر نخواهید بود تعداد زیادی رمز ورود را به خاطر بسپارید و از طرفی استفاده از رمزهای یکسان هم کار حرفه ای نخواهد بود. حتی نوشتن و ذخیره کردن این رمز ها در محلی دیگر هم مشکلات دیگری به همراه دارد .

به طور مثال حتی اگر شما از امنیت کامل رمزهای نوشته شده توسط خودتان در یک محل اطمینان داشته باشید، هنوز وارد کردن سریع و بدون اشتباه این رمز ها و کلمه های عبور در هنگام استفاده ، می تواند آزار دهنده و خسته کننده باشد. اینجاست که با خیال راحت رمزهای ورود خود را به حافظه گوگل می سپارید و از آن در استفاده های بعدی به طور خودکار استفاده می کنید.

و اما موضوعی که می تواند برای خیلی از ما جالب و کاربرید باشد زمانی است که شما به هر دلیلی نیاز به عوض کردن ویندوز سیستم خود دارید و در صورت عوض کردن ویندوز تمام تغییرات بر روی گوگل کروم شما از بین خواهد رفت به عبارت دیگر رمزها و کلمه های کاربری و هر چیزی که در حافطه گوگل ثبت و ذخیره شده است را با حذف ویندوز از دست خواهید داد. ولی گوگل برای این موضوع هم فکری کرده است و آن بازیابی و استفاده از کلمات عبور ذخیره شده می باشد . این کار زمانی امکان پذیر است که شما از اطلاعات خود قبل از حذف ویندوز و نصب مجدد آن پشتیبان گیری کنید و در واقع اطلاعات خود را export  کرده و سپس با نصب دوباره ویندوز آن ها را import کنید .

در این مطلب به طور خلاصه این مراحل را بازگو می کنیم. ابتدا شما به آدرس chrome://flags  می روید در این آدرس  password import and export   را جستجو می کنید. و در در کشوی انتخابی گزینه را بر روی فعال کردن قرار می دهید.

حالا شما می توانید به تنظیمات گوگل کروم خود رفته و در بخش مدیریت پسوردها از رمزهای عبور ذخیره شده خود پشتیبان بگیرید. مشاهده می کنید که با فعال کردن گزینه  password import and export در قسمت قبل ، حالا در بخش مدیریت پسورد گزینه های import  و  export افزوده شد است و شما قادر به پشتیبان گیری و استفاده مجدد می شوید.

درباره‌ی

همچنین ببینید

چگونه مصرف اینترنت منابع مختلف در ویندوز را محدود کنیم؟

یکی از دغدغه هایی که هر یکی از ما ایرانی ها این روزها بیستر درگیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو