برنج: یک کیلوگرم
میگوی پاک کرده: ۵۰۰ گرم
سبزی معطر (گشنیز، شنبلیله و شوید): ۵۰۰ گرم
سیر: یک بوته بزرگ
دارچین، فلفل، زردچوبه و ادویه: از هر کدامیک قاشق چایخوری
پیاز: دو عدد بزرگ
نمک: به میزان لازم
●طرز تهیه
ابتدا میگوی پاک کرده و شسته را با یک عددپیاز بزرگ که خرد کردهایم تفت میدهیم تا آبمیگو کشیده شود. آن گاه دارچین را به میگویسرخ شده اضافه کرده و مقداری تفت میدهیم وکنار میگذاریم.
در مرحله بعد یک عدد پیاز بزرگ دیگری کهدر اختیار داریم را به همراه سبزی که شامل گشنیزو شنبلیله میشود، ریز خرد کرده و با هم تفتشانمیدهیم. سپس به این مواد، سیر خرده شده،فلفل، زردچوبه، ادویه و میگوی سرخ شده رااضافه میکنیم و تمامی مواد را با هم تفتمیدهیم و مقداری نمک نیز به آن اضافه میکنیم.
در این هنگام برنج را که از قبل خیس کردهایمرا آبکشی کرده و در قابلمه مورد نظر، یک لایه ازبرنج آبکشی کرده ریخته، مقداری هم شوید(ترجیحا خشک باشد) میپاشیم و یک لایه ازمخلوط مواد آماده شده روی برنج میریزیم و بههمین ترتیب یک لایه یک لایه قابلمه را پرمیکنیم و میگذاریم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقهخوب دم بکشد.