۱ -پوشیدن کفش پاشنه بلند
اغلب ما تصمیم می گیریم که در حین انجام کارهای روزانه هم کفش پاشنه بلند بپوشیم و این موضوع خبر بدی برای سلامتی ما خواهد بود . کفشهای پاشنه بلند بر وضعیت بدنی ما تاثیر می گذارد ، به مفاصلمان فشار وارد می کند و منجر به بروز بیماریهایی از قبیل آرتروز و التهاب مفاصل ، تغییر شکل انگشتان پا ، درد کمر و آسیب دیدن تاندون ها می شود و همه این موارد قبل از به حساب آوردن و در نظر گرفتن آسیب های حاصل از زمین خوردن های احتمالی می باشد. به منظور کاهش احتمال بروز این صدمات در مراوادات روزانه از کفشهای پاشنه ۲ یا ۳ سانتی استفاده نموده و برای کمک به کاهش فشار وارده به مفاصل در داخل کفشتان کفی بگذارید .
۲ -کیف دستی های سنگین
با افزایش تعداد لوازم و وسایل آرایشی و تزیینی اکثر زنان روزانه چند کیلو بار اضافی را بر شانه های خود گذارده و با خود به این طرف و آن طرف می برند . در نتیجه اغلب در دراز مدت سلامتی خود را به خطر می اندازیم . شاید تاثیرات مضر این بار اضافی احساس نشود اما در طولانی مدت کشیدن یک کیف سنگین می تواند منجر به بروز درد در ناحیه کمر ، گردن و تغییر حالت کلی بدن گردد . صبر نکنید تا این اتفاقات رخ دهند در عوض کیفتان را خالی کرده و لوازم غیر ضروری آن را برداشته و از کیف دستی کوچکتری استفاده نمایید .
۳ -پاک نکردن آرایش قبل از خواب
گاهی اوقات اکثریت ما تسلیم این وسوسه می شویم که قبل از پاک کردن آرایش صورتمان به رختخواب برویم . اگر چه پاک نکردن مواد آرایشی از روی صورت به همراه آلودگیها و چربیهایی که در طی روز بطور طبیعی بر روی صورت می نشیند یک راه سریع انسداد منافذ پوست و لک شدن صورت می گردد، اما پاک نکردن ریمل و آرایش چشم با ایجاد سوزش ، قرمز شدگی و حتی عفونت می تواند بر سلامتی اتان تاثیر بگذارد .
۴ -داشتن استرس
استرس برای سلامت روانی و جسمی زیان دارد و زنان دو برابر مردان از اختلالات مرتبط با استرس رنج می برند و هم چنین بیش از مردان به افسردگی و اضطراب مبتلا می شوند . اگر چه تصور می شود موارد فوق دلایل بیولوژیکی دارند اما نگرانی در مورد آینده و فکر کردن به حسرتها و افسوسها می تواند مشکلات ما را اضافه کند. تحقیقات نشان از آن دارد که زنان برای از دست دادن عشق و از هم پاشیدن روابط شان دو برابر مردان حسرت می خورند .
۵ -نگرانی بیش از حد در مورد ظاهر
اگر چه هر دو جنس زن و مرد از ناراضی بودن از اندام و ظاهرشان رنج می برند اما نگرانی زنان درباره تحقق ایده شان در زمینه داشتن اندامی بی عیب و نقص و کامل بسیار بیشتر از مردان است . یافته های تحقیق منتشر شده در ژورنال پزشکی زنان و زایمان نشان داد که ۱۶ درصد از زنان دارای وزن معمولی یا کمتر از معمول مورد مطالعه، باور دارند که دچار اضافه وزن هستند و این در حالی است که در مطالعه دیگری که توسط داو Doveانجام شد نشان داد که ۹۰ درصد از زنان تمایل دارند حداقل یکی از وجوه ظاهرشان را تغییر دهند . نارضایتی بدنی نه تنها بر سلامت روانی ما تاثیر می گذارد بلکه منجر به صدمات جسمی حاصله از رژیم های بسیار سخت ، رژیمهای غذایی یو یو ( شخص رژیم گیرنده موفق به کاهش وزن می گردد اما قادر به حفظ آن نمی باشد ) ، اختلالات خوردن و عمل های جراحی زیبایی می گردد
۶ -غذا خوردن هیجانی
از آن جایی که با آرامش غذا خوردن بر روی هر دو جنس تاثیر می گذارد تحقیقات نشان داده اند که به احتمال بیشتری احساسات مثبت مردان با غذا تحریک می شود در حالی که زنان وقتی ناراحت هستند با آرامش بیشتری غذا می خورند . هم چنین زنان هوسهایشان را با خوردن مواد غذایی شیرین و پر کالری بر طرف می کنند.
۷ -نداشتن خواب کافی
نداشتن خواب کافی نه تنها باعث می شود که ما احساس بدی داشته باشیم و هم چنین ظاهر مان هم جلوه خود را از دست دهد بلکه کافی نبودن خواب می تواند منجر به بروز تصادفات ،افزایش دریافت کالری و خطر بروز بیماریهای قلبی می گردد . متاسفانه آمار حکایت از آن دارد که تاثیر اختلالات خواب بر زنان بیشتر از مردان است و مطالعه ای که توسط دانشگاه میشیگان University of Michigan انجام شد نشان داد که زنان دو برابر مردان برای مراقبت از دیگران از خواب خود می گذرند . متاسفانه خواب بر فشار خون و خلق و خوی زنان بیش از مردان تاثیر می گذارد .
۸ -خودشان را در آخر قرار می دهند
زنان نه تنها از عادتهای خوابشان چشم پوشی می کنند تا از بچه ها و دیگر افراد مراقبت نمایند بلکه مستعد این هستند که نیازها و خواسته هایشان را در انتهای لیست کارهای واجب و تعهدات قرار دهند. به این منظور یاد بگیرید که گاهی اوقات دست رد بر سینه درخواستها و تعهداتی که الزام کمتری دارند بزنید و هر هفته زمانی برای خودتان در نظر گرفته و به انجام کارهای لذت بخش بپردازید .
——————————-