خمیر جادویی یه خمیر خیلی پرکاربرده که تو پخت انواع شیرینی و نون مغزدار و پیراشکی و … ازش استفاده میشه چون داخلش هم نمک داره و هم شکر و تقریبا یه خمیر خنثی هست از نظر مزه .درست کردنش هم خیلی راحته البته اگه کمی حوصله داشته باشید و به دقت دستورات رو انجام بدید .
مواد لازم :
شیر یا ماست نیم لیوان
آب نیم لیوان
روغن مایع نیم لیوان
پودر خمیر ترش یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کم
تخم مرغ یک عدد
آرد به میزان لازم
پودر سیر به مقدار کم (اگر تمایل دارید از خمیر برای پیراشکی یا پیتزا استفاده کنید بهتره از پودر سیر استفاده کنید طعمش خیلی خوب میشه)
اول از همه خمیرترش رو با نمک و شکر و آب مخلوط کنید .تخم مرغ و ماست یا شیر و پودر سیر رو با هم مخلوط کنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید .روغن رو هم اضافه کنید و با قاشق مخلوطتون رو هم بزنید .بعد از اینکه مواد خوب با هم ترکیب شدن کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی درست بشه و به دستمون نچسبه .حدودا ۳ الی ۴ لیوان آرد نیاز دارید .خمیر رو تو ظرف بذارید و روشو بپوشونید بعد اونو به مدت ۲ ساعت تو جای گرم بذارید تا حجمش دو برابر بشه .بعد از دو ساعت دستتون رو چرب کنید و کمی خمیر رو ورز بدید تا هوای اضافی اون خارج و یه دست بشه .حالا میتونید برای انواع غذاها ازش استفاده کنید .
نکته : پودر خمیر ترش رو میتونید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید ولی یادتون باشه بعد از مصرف حتما تو یه ظرف در دار بذاریدش و بعد بذارید تو یخچال چون در غیر اینصورت زود خراب میشه و از بین میره .