مواد لازم
کره نرم شده ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
خامه زده شده ۳/۲ لیوان
شیر ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
پیازچه خلال شده ۱ دسته
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک – فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
روغن را درماهیتابه گرم کنید و پیازچهها را در آن بهمدت سه دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید وچند دقیقه حرارت دهید تا زمانی که سیر وپیازچهها نرم شوند .
در این هنگام سیر و پیازچهها را در کف یکظرف سرامیکی یا پیرکس که آن را چرب کردهایدخوب پخش کنید و گوجه فرنگیها را هم بهصورت لایهای روی آن بپاشید. آرد و شیر را درکاسهای دیگر آنقدر بزنید تا یکدست شود و خامهرا کمکم به آن اضافه کنید، سپس با تخم مرغهامخلوط کنید. مایع را به مخلوط کره و جعفریاضافه کنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت بگذارید.در مرحله بعد مخلوط تخممرغ را رویسبزیجات بریزید و مدت ۴۰-۴۵ دقیقه در فربگذارید، یعنی آنقدر که وقتی چاقو را در داخلآن فشار میدهید آب نداشته باشد. و در آخر با سبب زمینی خلالی و جعفری و خامه آن را تزیین نمایید.