آشپزی

آموزش طرز تهیه سوخاری سبزیجات

در میان مواد غذایی‌ای که به شکل سوخاری تهیه می‌شوند، انواع گوشت‌های سفید و سبزی‌ها رایج‌ترین‌ها محسوب می‌شوند. البته سوخاری کردن به ۲ صورت پف‌کرده و پف نکرده است.   مـواد لازم برای ۴ نفر: هویج حلقه‌حلقه شده              ۲ لیوان                          ۵۰ کیلوکالری قارچ متوسط                            ۳ لیوان                          ۵۰ کیلوکالری ساقه پیازچه                            ۴ عدد                     …

بیشتر بخوانید »

آموزش تارت پیاز

مواد لازم برای ۶ نفر آرد – ۲۵۰ گرم کره – ۱۲۵ گرم (یا روغن جامد ۱۰۰ گرم) زرده تخم مرغ – ۱ عدد نمک به قدر کافی شیر یا آب – نصف لیوان معمولی نکته : برای تهیه تارت پیاز یک قالب فلزی کم عمق لازم است. مواد داخل …

بیشتر بخوانید »

آموزش ته چین قلیه ماهی !

تهیه این غذا درست نظیر خورش قلیه ماهی ، غذای جنوبی است. میتوانید به جای ماهی از مرغ و میگو هم همین ته چین رو تهیه کنید . مواد لازم : ماهی : ( بدون تیغ و استخوان – ماهی شیر برای اینکار ایده آله ) برای هر نفر حدودا یک تکه اندازه …

بیشتر بخوانید »

آموزش طرز تهیه جوجه عسلی

استفاده از عسل در پخت جوجه طعم بی نظیری به آن میدهد . مواد لازم: آب سرد                                             ۳ فنجان عسل                                               یک چهارم فنجان سینه مرغ بدون پوست و استخوان     دو عدد شیر بدون چربی                                یک چهارم فنجان آرد                                                    یک فنجان فلفل سیاه                                        یک قاشق چای خوری پودر سیر                               …

بیشتر بخوانید »

آموزش سوپ سفید

یک سوپ لذیذ با ارزش غذایی بالا . مواد لازم برای ۶ نفر جو : نصف پیمانه گندم : نصف پیمانه نخود فرنگی : نصف پیمانه هویج : ۳ عدد آب مرغ : ۲ لیوان سیب‌زمینی متوسط : یک عدد شلغم متوسط : ۲ عدد شیر : یک و نیم …

بیشتر بخوانید »

آموزش آش اسفناج و لپه

مواد اولیه  اسفناج : یک کیلوگرم کره یا روغن : ۵۰ گرم لپه : ۱/۴پیمانه عدس : ۱/۲ پیمانه بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه پیاز متوسط : یک عدد پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی …

بیشتر بخوانید »
عطر و ادکلن ارشاکو