مواد لازم :
ماکارونی لوله ای ۵۰۰ گرم
کره یک چهارم پیمانه
کره ذوب شده یک قاشق غذاخوری
آرد یک چهارم پیمانه
آویشن خشک شده یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سفید یک چهارم قاشق چای خوری
شیر ۳ پیمانه
جوزهندی آسیاب شده نوک قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پنیر چدار خرد شده ۳ پیمانه
خردل ۱ قاشق چای خوری
آرد سوخاری نصف پیمانه
روش تهیه :
* دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم نمایید، تا گرم شود.
* قابلمهای را تا نیمه از آب پر کنید و کمی نمک در آن حل کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب شروع به جوشیدن کند.
* ماکارونی را داخل آن بریزید تا حدود ۸ دقیقه در آب جوش، بپزد. در این مدت درب ظرف را نبندید و هرچند وقت یکبار ماکارونی را به هم بزنید. دقت کنید که ماکارونیها نباید خیلی نرم شوند. وقتی به اندازه کافی، پخته و نرم شدند، آنها را آبکش نمایید.
* یک چهارم پیمانه کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. آرد را به آن اضافه نمایید. حدود ۳ الی ۴ دقیقه کره و آرد را روی حرارت، به هم بزنید تا رنگ آنها به زرد کمرنگ تغییر کند.
* سپس آویشن، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه نمایید و آنها را خوب به هم بزنید.
* بعد از چند دقیقه یک پیمانه شیر به آنها بیفزایید. وقتی مواد کاملاً با هم مخلوط شدند، باقیمانده شیر را اضافه نمایید و آنها را دوباره به هم بزنید. ترکیب شیر میبایست روی حرارت بسیار ملایم بجوشد.
* جوزهندی و نمک را اضافه کنید. مواد را روی حرارت ملایم به هم بزنید تا سس غلیظی مهیا شود. بعد از ۸ دقیقه، گاز را خاموش کنید.
* حدود دو پیمانه و یک چهارم پیمانه از پنیر چدار را در ترکیب شیر بریزید و آنها را به هم بزنید تا پنیر ذوب شود. خردل را اضافه کنید. سس پنیر آماده است!
* ماکارونی را به ظرف پیرکسی منتقل نمایید و سس پنیر را به آن بیفزایید. همه مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.
* در ظرف جداگانهای، آرد سوخاری و یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده را مخلوط کنید. مخلوط آنها را روی سطح ماکارونی و پنیر بریزید. سپس سه چهارم پیمانه پنیر چدار باقیمانده را روی سطح آنها بپاشید.
* ظرف حاوی ماکارونی را داخل فر که از پیش گرم نمودهاید، قرار دهید. بعد از حدود ۲۰ دقیقه، در صورتی که سطح پنیر و آرد سوخاری طلایی رنگ شد، ظرف را از فر خارج نمایید.