یک ماست خانگی، کاملاً به سلیقه شما. این ماست را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
اگر ماست آب بیاندازد و تکهتکه شود یعنی شیر زیاد داغ بوده یا ماست خیلی سرد و با دمای شیر هماهنگی نداشته. این ماست را به راحتی و در مدت ۲۰ دقیقه میتوانید درست کنید و با آن از ۶ تا ۸ نفر پذیرایی کنید. در صورتی که دوست داشتید ماست خانگی تان سفت باشد به دستور تهیه ماست چکیدهمراجعه کنید.
مواد لازم:
شیر |
۱ لیتر |
ماست |
۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
- شیر را میجوشانیم و میگذاریم کمی سرد شود، بحدی که اگر نوک انگشتمان را به شیر بزنیم، گرمای آن حس شود ولی انگشت را نسوزاند.
- ماست را مدتی بیرون از یخچال قرار میدهیم تا دمای اتاق را به خود بگیرد و با کمی شیر مخلوط میکنیم، تا دمای ماست با شیر نسبتاً هماهنگ شود و بعداً از ترک خوردن ماست جلو گیری شود.
- سپس حدود ۲ قاشق ماست رقیق شده با شیر را از کنار ظرف، داخل شیر میریزیم و ظرف را آهسته تکان میدهیم تا شیر با ماست کمی مخلوط شود (شیر را هم نمیزنیم). سپس بشقابی را روی دهانه ظرف میگذاریم و روی آن را با پارچه کلفتی مثل حوله میپوشانیم و ۶تا ۸ ساعت آن را در دمای اتاق قرار میدهیم تا ماست ببندد.
- پس از اینکه ماست خود را گرفت و بست، حوله را از روی ظرف بر میداریم و ظرف را در یخچال میگذاریم تا کاملاً سرد شود.