طرز تهیه ی خامه ی فرم گرفته

 

تهیه خامه در منزل یکی دیگر از اصولی است که برای داشتن مهارت لازم در شیرینی پزی لازم است فراگیری شود . اکنون کلوب آموزش در این راستا نیز به کمک شما آمده است .با ما همراه باشید .

مواد لازم :

خامه : ۱۰۰ گرم

پودر قند : ۲ قاشق غذاخوری

وانیل : ۱/۸ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

گام ۱ :

پودر قند ، خامه و وانیل را مخلوط کرده و آنرا به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا خامه یخ بزند . زمانی که خواستید از ان استفاده کنید ، نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود .

گام ۲ :

خامه را با همزن به صورت دورانی و آهسته هم بزنید تا کاملا ترد و سبک شود .

 

نکات :

  • خامه فرم گرفته ، خامه ایست که با هم زدن ، به وجود می آید تا برای استفاده بر روی کیک ها ، شیرینی ها و تزئین کرم و ژله مناسب باشد .
  • خامه ی مورد استفاده برای کیک باید کم چرب و سرد باشد .
  • در صورت دلخواه می توانید یک عدد سفیده ی تخم مرغ را هم زده و به خامه اضافه کنید .
  • خامه را می توان ماه ها در یک ظرف در بسته نگهداری کرد .

 

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو