تهیه خامه در منزل یکی دیگر از اصولی است که برای داشتن مهارت لازم در شیرینی پزی لازم است فراگیری شود . اکنون کلوب آموزش در این راستا نیز به کمک شما آمده است .با ما همراه باشید .
مواد لازم :
خامه : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱/۸ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
گام ۱ :
پودر قند ، خامه و وانیل را مخلوط کرده و آنرا به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا خامه یخ بزند . زمانی که خواستید از ان استفاده کنید ، نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود .
گام ۲ :
خامه را با همزن به صورت دورانی و آهسته هم بزنید تا کاملا ترد و سبک شود .
نکات :
- خامه فرم گرفته ، خامه ایست که با هم زدن ، به وجود می آید تا برای استفاده بر روی کیک ها ، شیرینی ها و تزئین کرم و ژله مناسب باشد .
- خامه ی مورد استفاده برای کیک باید کم چرب و سرد باشد .
- در صورت دلخواه می توانید یک عدد سفیده ی تخم مرغ را هم زده و به خامه اضافه کنید .
- خامه را می توان ماه ها در یک ظرف در بسته نگهداری کرد .