غذایی بسیار خوشمزه؛ آموزش پخت برنج و مرغ اسپانیایی

مواد لازم برای ۴ نفر :

روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد
سیر له شده : ۴ حبه
آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری خشک
برنج : ۳ چهارم پیمانه
زعفران : کمی
آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان کافی
گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم
زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد
طرز تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.
ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه :

کالری : ۳۶۴
کربوهیدرات : ۴۱ گرم
کلسترول : ۷۰ میلی گرم
پروتئین : ۲۲ گرم
چربی : ۱۲ گرم

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو