اگر شما عاشق کره ی بادام زمینی هستید و بیسکویت را هم بسیار دوست می دارید حتما این آموزش را بخوانید . در اینجا قصد داریم تا روشی بسیار ساده را برای تهیه ی یک کوکی بادام زمینی بسیار خوشمزه بیاموزیم . واقعا فوق العاده است .
مواد مورد نیاز جهت تهیه ی ۱۸-۲۵ عدد کوکی یا بیسکویت :
۱ و ¼ فنجان آرد
½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
۲ قاشق غذاخوری روغن ذرت یا کانولا
۱/۳ فنجان کره ی بادام زمینی صاف شده
½ کره ی نرم شده
۱/۳ فنجان شکر قهوه ای
۱ تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری وانیل
گام ۱ :
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۸۰ درجه ی سانتیگراد) گرم کنید . یک ورق یا کاغذ پوستی مخصوص شیرینی پزی را کف سینی یا قالب خود پهن کنید یا کف ظرف را با روغن چرب کنید .
گام ۲ :
آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و مقداری نمک را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید .
گام ۳ :
روغن ، کره ی بادام زمینی ، کره ی نرم شده و شکر قهوه ای را نیز جداگانه با هم مخلوط کنید . مخلوط را تا جایی هم بزنید که مایع کاملا یکدست شود .
گام ۴ :
تخم مرغ و عصاره ی وانیل را به مخلوط روغن و کره در گام ۳ اضافه کنید .
گام ۵ :
مخلوط خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و … ( گام ۲ ) را به مخلوط مرطوب یعنی کره و روغن و … ( گام ۳ ) اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید .
گام ۶ :
پس از آنکه مخلوط را به خوبی بهم زدید . اجازه دهید تا برای مدت ۵ دقیقه استراحت کند .
گام ۷ :
خمیر را همانند تصویر به شکل توپ هایی حدودا ۲٫۵ سانتی متری بسازید .
گام ۸ :
تمامی توپ ها را روی سینی فر که از قبل آنرا آماده کرده بودید با فواصلی حدودا معادل ۵ سانتی متر بچینید .
گام ۹ :
با استفاده از یک چنگال تمامی توپ ها را از دو جهت پهن کنید تا حالتی هاشوروار روی سطح یسکویت ها ظاهر شود . (با توجه به تصویر )
اگر چنگال به خمیر می چسبد تنها کافیست تا مقداری آرد را روی چنگال بمالید .
گام ۱۰ :
بیسکویت ها را برای مدت ۱۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید تا رنگ آنها به حالت قهوه ای روشن در آید .
گام ۱۱ :
بیسکویت ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید مدت کوتاهی همانطور در فضای بیرون بماند تا خنک شود . سپس آنها را از روی سینی بردارید .
گام ۱۲ :
اکنون می توانید آنها را میل کنید .
این بیسکویت ها را در دمای اتاق داخل ظروف در بسته تا مدتی می توانید نگه دارید .