در این آموزش از سری آموزش های آشپزی کلوب آموزش قصد داریم تا با شما را با یکی دیگر روش های پخت و طعم های کیک فنجانی آشنا کنیم .
مواد لازم :
- تخم مرغ : ۲ عدد
- شکر : ۹۰ گرم
- پوست پرتقال : ۱ عدد
- بادام آسیاب شده : ۸۰ گرم
- آرد سیب زمینی : ۳ قاشق سوپ خوری
- بادام نصف شده : ۴۰ گرم
- پودر قند : به مقدار لازم
طرز تهیه :
گام ۱ :
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد گرم کرده و قالب ها را چرب کنید .
گام ۲ :
تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کرده و حدود ۵-۱۰ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شده و به رنگ روشن درآید .
گام ۳ :
پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کرده ، سپس بادام آسیاب شده و آرد سیب زمینی را الک کرده و به مایه ی تخم مرغ اضافه نموده و خوب مخلوط کنید .
گام ۴ :
در پایان مخلوط را داخل قالب ها بریزید و بادام نصف شده و پودر قند را روی آنها بپاشید . سپس کیک ها را به مدت ۲۲ دقیقه در فر قرار دهید تا پف کرده و طلایی شوند .