مواد اولیه:
سینه مرغ چرخکرده ۵۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
تخممرغ چهار عدد
سس مایونز ۱/۳ پیمانه
آرد سوخاری نصف پیمانه
فلفل دلمهای خرد شده نصف پیمانه
هویج خرد شده نصف پیمانه
قارچ خرد شده یک پیمانه
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
* تخممرغها، خامه، سس مایونز، نمک، فلفل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف شود.
* سپس آرد سوخاری، سینه مرغ، قارچ، هویج، فلفل دلمهای را هم اضافه میکنیم. (قارچ را با کره و آبلیمو تفت میدهیم، فقط تا زمانی که آب آنها گرفته شود) تا مایه یکدستی شود.
* قالب مورد نظر را انتخاب کرده و کاغذ روغنی را درون قالب قرار داده، مواد را داخل قالب میریزیم و در فری که از قبل روشن کردهایم با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا پخته شوند.