آموزش پخت خوراک مرغ

تخم‌ مرغ‌ها، خامه، سس مایونز، نمک، فلفل و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست و صاف شود.

مواد اولیه:

سینه مرغ چرخ‌کرده                             ۵۰۰ گرم

خامه                                                   ۱۰۰ گرم

کره                                                     ۵۰ گرم

تخم‌مرغ                                              چهار عدد

سس مایونز                                        ۱/۳ پیمانه

آرد سوخاری                                       نصف پیمانه

فلفل دلمه‌ای                                     خرد شده نصف پیمانه

هویج خرد شده                                   نصف پیمانه

قارچ خرد شده                                    یک پیمانه

آب‌لیمو                                               یک قاشق سوپ‌خوری

بیکینگ‌پودر                                         یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل                                       به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* تخم‌مرغ‌ها، خامه، سس مایونز، نمک، فلفل و بیکینگ‌ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست و صاف شود.

* سپس آرد سوخاری، سینه مرغ، قارچ، هویج، فلفل دلمه‌ای را هم اضافه می‌کنیم. (قارچ را با کره و آب‌لیمو تفت می‌دهیم، فقط تا زمانی که آب آن‌ها گرفته شود) تا مایه یکدستی شود.

* قالب مورد نظر را انتخاب کرده و کاغذ روغنی را درون قالب قرار داده، مواد را داخل قالب می‌ریزیم و در فری که از قبل روشن کرده‌ایم با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته شوند.

 

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو