چگونه پدر خوبی برای فرزندمان باشیم؟

بسیاری از پدران در جستجوی یافتن راه حلی هستند که نشان دهند چطور ‌میتوان پدر خوبی بود اگر چه هر خانواده ای منحصر به فرد است و نمی توان پاسخ یکسانی یافت. به هر جهت ‌میدانیم که رشد تربیتی کودک کار دشوار است و اغلب پدران ‌میخواهند تلاش کنند تا در این راه بهترین باشند . در این اموزش نکاتی را ذکر میکنیم که به شما کمک می کند تا بهتر عمل کنید و با فرزندتان نزدیک تر شوید.

۱

نگران پدر خوب بودن نباشید
پدر خوبی بودن تنها این نیست که همیشه بچه به بغل باشید، بدانید که چگونه آروغ بگیرید، بلکه پدر خوب بودن با شوهر خوب بودن شروع می‌شود، با شریک بودن در تمام لحظات قبل از زایمان شروع می‌شود. پس اگر می‌خواهید واقعاً پدر خوبی باشید، ابتدا مطمئن شوید که شوهر خوبی هستید، اگر چیزی وجود داشته باشد که بچه شما به آن نیاز داشته باشد آن، عشق شما به خانه و خانواده‌تان است برای اینکه پایه های ازدواجتان را محکم کنید، کار کنید شما وقتی پدر خوبی باقی خواهید ماند که آنها در امنیت باشند.

۲

نگاهی به گذشته خودتان بکنید
با فرزندتان طوری رفتار کنید که دوست داشتید در کودکی با شما رفتار شود، نگاهی به گذشته بیندازید، ببینید که چگونه پدرتان به شما ابراز محبت می‌کرد و شما این شدید. اگر شما پدر خوبی داشتید هر آنچه که او به شما نشان داده است را به خوبی بکار بگیرید و اگر پدر خوبی نداشتید، این هم شانس شما بوده است، این یک فرصت طلایی است برای جبران تمام بی انصافی‌هایی که پدرتان در حق شما کرده بود، با فرزندتان بهتر، احساسی تر و عاشقانه تر از آنچه که پدرتان با شما بود،باشید. این یک شانس است که شما به پدرتان نشان دهید چه چیزی یک پدر را در نظر فرزندش دوست داشتنی و خوب جلوه می دهد.

۳

با رفتار خودتان به فرزندتان بیاموزید
باور کنیم فرزندان ۸۰% خود ما هستند اما در دنیای کوچک ها . بنابراین ابتدا باید خوب خودتان را بشناسید . سپس شیوه ی ثابتی را انتخاب کنید و آن را ملاک قرار دهید.
باید باور کنیم که کودکان میل دارند خوب باشند . بیشتر خوشی و شادی بچه ها بستگی به تایید والدین دارد ، زیرا در کنار همه ی رفتارهای نادرست و کارهای نامطلوب آنها همیشه یک میل به هم کاری و پذیرفته شدن و تایید و حمایت والدین نهفته است.

۴

محبت خود را به بچه ها نشان بدهید
اگر بچه ها را دوست دارید که حتما همین طور است ، این دوست داشتن را با کارهایی از قبیل ابراز زبانی ، درآغوش کشیدن ، بوسیدن ، تشویق ( به هنگام انجام کارهای خوب ) ونه تنبیه کردن ( در هنگام انجام کارهای نادرست ) به آنها ثابت کنید . او به راحتی فرق محبت را با لوس کردن می فهمد.

۵

تا می توانید خونسرد باشید
برخوردهای خشن ، تهدیدهای سنگین و فریاد کشیدن ها ، موقعیت را بدتر می کند ؛ حتی اگر کودکان در برابر داد و فریاد ما تسلیم شوند.

۶

وقتی «نه» می گویید آن را جدی تلقی کنید و به آن بچسبید
برای این که ثابت کنید آدم مصممی هستید پای نه گفتن خود بایستید . البته در « نه » گفتن به کودک باید بسیار دقیق بود و فقط در مواقع لازم به کودک « نه » گفت . جدی بودن ، احساس امنیت و آرامش را به دنبال می آورد . با مهربانی تمام ، جدی باشید . باید صبور باشید تا او به روش جدید عادت کند و مطمئن باشید که در آینده حتما سپاسگزار شما خواهد بود.

۷

قوانین و مقررات مشخصی برای داخل خانه وضع کنید
سعی کنید بچه ها بفهمند که چرا این قوانین وضع شده اند و از آنها اطاعت کنند .

۸

مثبت برخورد کنید و مثبت حرف بزنید
مثلا به جای گفتن « این آشغال ها را از روی زمین بردار » بگویید:« این اسباب بازی ها را جمع کن ».

۹

آنچه به کودکان می گویید ، واقعی و درست باشد
اگر بر فرض تهدیدی انجام می دهید این تهدید واقعی و عملی باشد . پس گفتن این که « اگر این کار را بکنی دیگر دوستت ندارم »، خیلی خیلی اشتباه است .

۱۰

پیشاپیش در مورد اجرای دستورات اخطار بدهید
هیچ کودکی نیست که با میل خود ، بازی را ترک کند و مثلا به کار و درس بپردازد ، یا به موقع بازی را تمام کند و به رختخواب برود . بنابراین لازم است که به جای قطع ناگهانی برنامه ی آنها ، پیش از آن به بچه ها اخطار دهید ، مثلا بگویید تا ۱۰ دقیقه ی دیگر وقت برای بازی داری .

۱۱

به بچه ها وظایفی را در خانواده واگذار کنید
بچه از این که به نحوی کمک می کنند و نقشی در همکاری با خانواده به عهده می گیرند ، غالبا احساس خوشحالی و رضایت خاطر دارند . بنابراین پدران بدون هیچ گونه احساس ناراحتی می توانند و لازم است وظایفی به فرزندان خود محول کنند . این کار به آنها این امکان را می دهد که گوشه ای از بار مسوولیت خانواده را به دوش گیرند .

۱۲

اجازه ندهید عادت های بد ، هر چند پیش پا افتاده را فرا بگیرد
هیچ وقت آنها را کوچک حساب نکنید . در حضور دیگران سرزنششان نکنید ( سعی کنید راهنمایی های صادقانه ، آرام و در تنهایی باشد ، طوری رفتار نکنید که گویی خطای او نابخشودنی است ) . کاری نکنید به دروغ متوسل شود . ( بنابراین صداقتش را امتحان نکنید ) . زود قول ندهید تا بعد مجبور نشوید زیر آن بزنید . عمل نکردن به قول خیلی بدتر از پاسخ منفی است .

۱۳

مطالعه کتابهای تربیتی
صدها کتاب وجود دارد که چگونه پدر خوبی باشید و چگونه فرزندتان را تربیت کنید. در این زمینه تحقیق کنید، با پدران دیگر صحبت کنید، کتابهای زیادی بخوانید، مجله های تربیتی و مقاله های اینترنتی را فراموش نکنید. تمام اینها کمک کننده شما در تربیت خواهد بود.

.

نکات و هشدارها

یکی از بهترین شیوه ها ، شیوه ی « صمیمیت و دوستی » با کودک است.

===================

درباره‌ی

همچنین ببینید

هر آنچه درباره اندازه ی آلت تناسلی مردان باید بدانید

ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺍﺯ ﮐﻮﭼﮑﯽ ﻧﺴﺒﯽ ﺁﻟﺖ ﺗﻨﺎﺳﻠﯽ ﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﻫﺮﺍﺱ ﺍﻧﺪ ﺣﺎﻝ ﺁﻧﮑﻪ ﻃﻮﻝ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو