مواد لازم : سفیده تخم مرغ : ۱ پیمانه پودر شکر : ۲ پیمانه وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری آبلیمو : چند قطره پودر هل در صورت تمایل : به دلخواه رنگ خوراکی : به مقدار لازم طرز تهیه : مرحله ۱ : سفیده های تخم مرغ را در …
بیشتر بخوانید »آموزش تهیه ی بستنی یخی پرتقالی
مواد لازم : آب پرتقال با پالپ : ۳ پیمانه شکر : به میزان لازم ( ۴ قاشق ریختم ) رنده پوست پرتقال :۱/۳ قاشق چای خوری نارنگی : خیلی کوچیک و خیلی نازک برش خورده ۱ تا ۲ عدد طرز تهیه : شکر و آب پرتقال رو مخلوط کنید …
بیشتر بخوانید »آموزش پخت کیک فنجانی
مواد لازم : تخم مرغ : چهار عدد آرد : دو پیمانه بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری وانیل و هل : به میزان لازم روغن مایع و شیر و شکر : از هر کدام یک پیمانه خامه شیرین شده و فرم گرفته : ۲۰۰ گرم طرز تهیه : ابتدا …
بیشتر بخوانید »آموزش پخت پیتزای مارگاریتا
پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است. مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است: ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود. سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا …
بیشتر بخوانید »آموزش استیک مرغ اسپایسی
کلا استیک جات مورد استقبال همه هست ، این استیک رو از مجله هنر آش.پزی درست کردم هم خیلی آسونه هم خیلی خوشمزه و هم سریعه و مقوی که واسه ماه رمضان و افطاری گزینه ی خوبیه مواد لازم: سینه ی مرغ ۲ عدد ماست ترش ۲ قاشق روغن زیتون ۱٫۵ قاشق آبلیمو ۲ …
بیشتر بخوانید »آموزش جوجه کباب قرمز (برای میهمان های مخصوص)
مواد لازم تکه مرغ کبابی با استخوان به دلخواه: ۱ کیلوگرم پیاز:۲ عدد متوسط رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری پر ماست: ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری خوری سرخالی زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری لیموترش: یک عدد سیر: ۲ حبه نمک: به میزان لازم آب جوش: یک …
بیشتر بخوانید »