استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث سالمتر شدن این غذا شده است. مواد لازم برای شش نفر : سینه مرغ : نیم کیلو، به قطعات مکعبی شکل خرد شود. روغن زیتون: یک چهارم قاشق چایخوری ماکارونی فرمدار: ۲۵۰ گرم آب مرغ: ۲٫۵ پیمانه کدو: یک پیمانه، خرد …
بیشتر بخوانید »آموزش پخت لازانیا با مرغ
با این مقدار مواد این غذا را می توان برای ۶ نفر سرو نمود . مواد لازم لازانیا : ۸ ورقه پنیر خامه ای نرم شده با پشت قاشق نرم شده است : ۲۲۵ گرم شیر : ۱٫۲ پیمانه پنیر پارمزان : ۱٫۴ پیمانه تره تازه خرد شده : ۱ قاشق …
بیشتر بخوانید »آموزش پخت قارچ شکم پر
اگر چه این غذا قارچ شکم پر نام دارد ولی با توجه به اینکه قارچ دارای بافتی ظریف است، خالی کردن فضای داخل آن و پر کردن مخلوطی از مواد در آن امکانپذیر نیست اما اگر قارچهای بزرگی انتخاب کنید با جدا کردن قسمت پایه قارچ از انتها، فضایی دیواره دار …
بیشتر بخوانید »آموزش پخت مانی پلو
مانی پلو از غذاهای سنتی دامغان میباشد. دامغان در منطقهی کویری، در استان سمنان واقع شده و معمولاً غذاهای پرانرژی این شهر به گونهای است که بدون گوشت نیز تهیه میشود. مواد لازم: برنج ۳ لیوان لپه یک لیوان کشمش پلویی ۲۵۰ گرم زرشک ۷۵ گرم زعفران دم کرده به …
بیشتر بخوانید »آموزش روش جدید پخت ماکارونی و سوسیس
روش تهیه این نوع غذا، جالب،متفاوت و بسیار ساده است. آن را امتحان کنید. طرز تهیه : ابتدا مطابق شکل رشتههای ماکارونی را درون قطعات سوسیس فرو کنید. درون قابلمهای آب را همراه با مقداری نمک و روغن،جوش آورده و سوسیس و ماکارونیها را درون آن بریزید. آنها را به …
بیشتر بخوانید »آموزش طرز تهیه غذای دریایی لذیذ؛ بورک میگو
یک لقمه کوچک و اشتهاآور قبل از غذای اصلی که بسیار ساده اما پر خاصیت است. گنجاندن میگو و ماهی در فهرست غذایی هفتگی بسیار ضروری است. مواد اولیه: خمیر یوفکا دو عدد میگو ۲۰ تا ۲۵ عدد زنجبیل ساطوری یک قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری گوجه گیلاسی ۱۰ عدد …
بیشتر بخوانید »