در میان مواد غذاییای که به شکل سوخاری تهیه میشوند، انواع گوشتهای سفید و سبزیها رایجترینها محسوب میشوند. البته سوخاری کردن به ۲ صورت پفکرده و پف نکرده است. مـواد لازم برای ۴ نفر: هویج حلقهحلقه شده ۲ لیوان ۵۰ کیلوکالری قارچ متوسط ۳ لیوان ۵۰ کیلوکالری ساقه پیازچه ۴ عدد …
بیشتر بخوانید »آموزش تارت پیاز
مواد لازم برای ۶ نفر آرد – ۲۵۰ گرم کره – ۱۲۵ گرم (یا روغن جامد ۱۰۰ گرم) زرده تخم مرغ – ۱ عدد نمک به قدر کافی شیر یا آب – نصف لیوان معمولی نکته : برای تهیه تارت پیاز یک قالب فلزی کم عمق لازم است. مواد داخل …
بیشتر بخوانید »آموزش ته چین قلیه ماهی !
تهیه این غذا درست نظیر خورش قلیه ماهی ، غذای جنوبی است. میتوانید به جای ماهی از مرغ و میگو هم همین ته چین رو تهیه کنید . مواد لازم : ماهی : ( بدون تیغ و استخوان – ماهی شیر برای اینکار ایده آله ) برای هر نفر حدودا یک تکه اندازه …
بیشتر بخوانید »آموزش طرز تهیه جوجه عسلی
استفاده از عسل در پخت جوجه طعم بی نظیری به آن میدهد . مواد لازم: آب سرد ۳ فنجان عسل یک چهارم فنجان سینه مرغ بدون پوست و استخوان دو عدد شیر بدون چربی یک چهارم فنجان آرد یک فنجان فلفل سیاه یک قاشق چای خوری پودر سیر …
بیشتر بخوانید »آموزش سوپ سفید
یک سوپ لذیذ با ارزش غذایی بالا . مواد لازم برای ۶ نفر جو : نصف پیمانه گندم : نصف پیمانه نخود فرنگی : نصف پیمانه هویج : ۳ عدد آب مرغ : ۲ لیوان سیبزمینی متوسط : یک عدد شلغم متوسط : ۲ عدد شیر : یک و نیم …
بیشتر بخوانید »آموزش آش اسفناج و لپه
مواد اولیه اسفناج : یک کیلوگرم کره یا روغن : ۵۰ گرم لپه : ۱/۴پیمانه عدس : ۱/۲ پیمانه بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه پیاز متوسط : یک عدد پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی …
بیشتر بخوانید »